Seçme Fıkra

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
LÜTFEN ŞİKAYET ETMEYİN

Temel bir gün karşıdan karşıya geçmeye çalışırken oradan geçmekte olan bir araç Temel’e çarpar.

Arabanın sahibi yalvarmaya başlar.

– Lütfen benden şikayetçi olmayın size 1000 dolar veririm.

Temel bundan hoşlanır ve der ki;

– Buradan sık sık geçiyor musunuz? :)

https://www.milliyet.com.tr/cocuk/eglence/okurken-gulduren-cok-komik-kisa-fikralar-6363453
 
bi kasabada herkes karısını- kocasını aldatıyor, başkalarıyla ilişkiye giriyormuş. ardından da kasabanın papazına gidip "ben eşimi aldattım, günah çıkartmaya geldim" diyormuş. oyle ki papaz artık bıkmış ve
" bundan sonra eşini aldatan aldattım demesin bıktım. bari düştüm desin duymak istemiyorum aldatma lafını" demiş. herkes oyle alışmış. geliyor " ben düştüm" diyor günah çıkartıp gidiyormuş. neyse birgün papaz başka bir yere goreve gitmiş ve yeni bir papaz gelmiş. sonra yeni papaz yolda giderken belediye başkanı ve karısını görür. hemen yanlarına gidip şöyle der:" başkanım şu yolları duzeltin kasabada herkes düştüm diye geliyor, kariniz bile bu hafta 3 defa düştü" der.
 
CARLO
Carlo İtalya'da bir fabrikada işçidir bir gün Charles de Gaulle fabrikayı ziyarete gelir Carlo'yu görünce "Carlo bu sen misin inanmıyorum!" der sarılırlar de Gaulle beraber güzel anılarını anlatır gider. Müdür çok şaşırır "vay be" falan der. Bir kaç ay sonra Nixon fabrikayı ziyarete gelir Carlo'yu görünce "oo Carlo!" der kucaklaşırlar,fabrika müdürü"yok artık Carlo utanmasan Papayı da tanıyacaksın" der.
Carlo "tanıyorum tabi" der,müdür inanmaz. "Bu hafta sonu ayinde halkın arasında, bekleyin ben balkonda Papanın yanına çıkıcam der" ,müdür gider halkın arasında bekler. Carlo Papanın yanında çıkar kalabalığa bir bakar müdür bayılmış yerde yatıyor koşarak balkondan iner yanına gider etraftakilere sorar "beni balkonda görünce mi bayıldı?" diye sorar ,ordan biri yanıt verir: "yok arkadaki iki Japon "bu bizim Carlo da yanındaki takkeli kim?" deyince bayıldı".
 
Son düzenleme:
Son görülme : 12 şubat

BB.png
 
Sayın @binbaşı avatardaki kaplanı görünce @by lent aklıma geldi.
Çoktandır görünmüyor sanki...

Merhaba. Bir kaplan belgeselini (Discovery Channel) Türk Telekom tıvibu'dan izlerken sn. by lent aklıma geldi şu anda.. Whatsapp'dan android telefonuma son 6 mayıs 2022'de sn. by lent'den mesaj gelmiş durumda, ancak buradaki forumla olan ilişkisini uzun süredir (12 şubat'a göre yaklaşık 3 aydır) kesmiş demek ki.. Kolay gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,491
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst