schneider TCSMCNAM3M00P sürücü bağlantı kablosu hk

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
elimde bu bağlantı kablosu var fakat driver yok ne yazık ki. sağolsun schnedier kablo ile bebraer driver cd si göndermemiş. matrix3 ile pdrive a bağlanmaya çalışıyorum, kabloyu tanımadığı için bağlanamıyorum. datasheet de ;

Note: Before you connect the RS485 converter, make sure that its driver is already installed on the PC. Otherwise, the cable cannot be set up correctly.
The proper cable driver is part of the Schneider Modbus / Uni-Telway drivers which are provided with the typical Schneider software packages. These are
also available on the driver CD TLX CDDRV20M or can be downloaded from our website at Schneider Electric is the Global Specialist in Energy Management.

bu yazıyor. yani CD TLX CDDRV20M bunun içinde var ama ne yazık ki bu yok. schneider tr somove lite programını kurunca otomatik kurulacağını söyledi. 800mb lık bir program. sadece bu kablonun driverı olan var mı acaba ?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
İçindeki kablonun hardware idsini google a yapıştır.
Yani: Vendor ID:?
Device BUS : ?
PID :?

Unix için : lsusb ("usb için") , lspci ("PCI için")
Bu çıktıyı buraya yapıştırırsan imitasyon bir driver ayarlayabilirim..

Saygılar...
 
denetim masası kablo özelliklerinde aygıt kimliği bölümünde

USB/VID_16DE&PID_0003/120601 36 sanırım bunlar olsa gerek ?
 
hardware id den de çıkmıyor
 
sayın seagate ilgin için teşekkürler. somove lite klasörü içindeki schneider modbus driver suite.exe yi kurunca kabloyu tanıdı ve bugün pdrive lara bağlandım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,036
Kullanıcılar
449,809
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst