Schneider Servo Sürücü Kullanımı Hakkında Yardım

eğer program versiyonu ile ilgili bir uyuşmazlık olursa aşağıdaki ekten ayarların resimlerine de bakabilirsiniz
 

Ekli dosyalar

  • Schneider Somove Foto.zip
    3.3 MB · Görüntüleme: 9
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Motoru Auto tuning yaptıysanız (Mutlaka yapılmalı) hızı normaldir. Hatta siz ayar kısmında Jog Slow ve Fast kısmını 5500 yaptığınız için motoru aşırı yüklemişiniz. Çünkü motorunuzun nominal devri 4000 Rpm dir ve üretimde ya da her ne için kullanıyorsanız kısa zamanda ısınır ve nominal torkunu alamazsınız. Daha yüksek bir hıza ihtiyacınız var ise Schneider'ın 13.000 Rpm gibi servo motorları da var. Ancak motoru 4000 rpm üzerinde aşırı hızlı olarak kullanmamanızı öneririm.
 
Öncelikle yardımlarınız ve paylaştığınız bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Rampa değerlerini yükseltince işlem hızlandı. Zannedersem gidiş ve geliş noktaları arasında hızına ulaşamıyordu. Rampa değerlerini yükseltince istediğim hıza daha erken ulaştığını düşünüyorum. Yinede biraz yavaş geldi gözüme bunu sebebininde redüktörden olduğunu düşünüyorum 1/10 redüktör bağlı motora. Ama yinede istediğim işlemi şuanda yaptırabiliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,036
Kullanıcılar
449,809
Son üye
YunusKibar

Yeni konular

Geri
Üst