schneider sürücü anolog giriş

Katılım
18 Nis 2007
Mesajlar
19
Puanları
1
öncelikle herkeze iyi günler benim sorunum şöyle fabrikamızdaki bir ürün bantından geçen ürüne göre bant hızı değişimi oluyor kantar dan gelen analog sinyaller sürücüde com ve aı3 uçlarına bağlı fakat bzizim arkadaşlar sürücünün menüleirni bilmediği için karıştırmışlar ve motor sürücüsü bu söylediğim sekilde değilde lokal olarak hareket ediyor nasıl eski haline döndürebilirim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba. Sürücünün marka ve modeline göre sitesinden manual'ini indir. Sürücü giriş parameresini belirle. Analog giriş olacak şekilde paramatre ayarını yap ve kaydederek çık. Sürücüyü kapat açç Sorun çözülür sanıyorum. Selamlar.
 
Selam ilk olarak bize sürücünün modeli yazmalısın bizde sana o şekilde bakıp cevap yazalım.
İyi çalışmalar.
 
Bizim bu soruna bir çözüm üretmemiz için öncelikle bir medyum bulmamız gerekir.O medyum bize, sizin hangi marka ve model sürücü kullandığınızı fal bakarak söyleyecek ve biz de o sürücüye göre bir çözüm üreteceğiz.
Kullandığınız sürücünün marka ve modelini neden belirtmiyorsunuz? bu bilgi devlet sırrı mı ki bizimle paylaşmıyorsunuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst