Schneider Electric Conzerv Systems'i satın aldı.

genç arkadaş

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
8 Mar 2007
Mesajlar
3,573
Puanları
106
Dünya çapında bir enerji uzmanı olan Schneider Electric, enerji verimliliği alanında Hindistan pazarının lideri olan Conzerv Systems'i satın aldı.

Dijital enerji sayaçlarının tasarımı ve üretimi konusunda 90’lı yılların başlarından bu yana sektöre öncülük eden Conzerv Systems’ı bünyesine katan Schneider Electric, uluslararası pazarda güç izleme çözümleri konusundaki pozisyonunu daha da güçlendirecek.

Schneider Electric, enerji denetimi ve yönetim sistemlerinde kendini kanıtlamış teknolojiler ve çözümlerle bir pazar lideri olan Conzerv Systems’in ürünlerinin de katılımıyla, özellikle Hindistan’da, önemli bir pazar payı elde edecek. Bölgede, enerji verimliliği alanında hızla büyüyen yeni fırsatları değerlendirecek olan Schneider Electric, Conzerv Systems’ın 10 milyon Euro’nun üzerine çıkan satış rakamına da sahip olacak.

Konu ile ilgili Schneider Electric Asya Pasifik Operasyon Bölümü Başkan Yardımcısı Russell Stocker da değerlendirmede bulundu. Conzerv ile birlikte artık Hindistan'da denetim, ölçüm, aktif çözüm ve izlemeyi içeren mükemmel bir enerji verimliliği portföyüne sahip olduklarını açıklayan Stocker, “Ürünler, teknolojiler, kanallar, pazarlar ve hepsinden önemlisi yeteneklerin kombinasyonu ile Conzerv’in bizi Hindistan’da enerji verimliliği alanında mükemmel bir güç haline getireceği ve bu alandaki gelişimimizi daha da hızlandıracağı için çok heyecanlıyız” dedi.
Schneider Electric ailesinin bir parçası olmaktan büyük memnuniyet ve gurur duyduğunu belirten Conzerv Genel Başkan Yardımcısı ve CEO'su Hema Hattangady ise “Aynı ekibin bir parçası olmak, Hindistan vizyonumuzu tamamlamamıza yardımcı olacak. Fakat bununla da kalmayıp, Schneider Electric’in global varlığı sayesinde mevcut çözümlerimizi artık tüm dünyaya ulaştırabileceğiz. ” şeklinde açıklama yaptı.

Alıntıdır: www.uevf.com.tr
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst