Schneider Atv 312 7,5kw Sürücü

fikretben

Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
44
Bizim elimizde bir tane atv 312 7,5kw lık bir sürücü var biz bununla iki adet 3kw lık motor çalıştırmak istiyoruz. Acaba çalıştırabilirmiyiz acil yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

teşekkür ederim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
çalıştırabilirsiniz yanlız tam olarak ne yaptırmak istediğiniz belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur (örğ. duruş kalkış min. max frekansları kontrol metotları vs.) tabi 2 motorda aynı anda kontrol edilir
 
çalışır bağlayın motorları deneyin.genelde manuellerinde anlatırlar.bu seri hakkında bilgim yok ama çalıştırıcağını düşünüyorum .
 
Motorların korumasını ayrı ayrı yapın, forumda daha önce paylasımlarda da denildiği gibi ve benımde kullandıgım makınada, sürücüden sonra, motorlar için ayrı kontaktör ve termık röle kullanın.(TMŞ değil).
 
çalıştırabilirsiniz. dikkat edin eğer inverter 3hp olursa motorun özeliklerine dikkat edin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,155
Mesajlar
915,502
Kullanıcılar
449,900
Son üye
adidas2131

Yeni konular

Geri
Üst