Schneider ATS01N222QN 11 KW soft starter bağlantı bilgisi olan

IORI

Üye
Katılım
6 Haz 2012
Mesajlar
4
Puanları
1
Hidrolik bir sistemde ani motor kalkışından dolayı makinede sallantı oluyor bunu gidermek amaçlı soft starter kullanmayı düşündük, şemalardan kullanımı anlaşılıyor ama doğru kullanım nasıl olur sormak istiyorum. İlk çalışmada yumuşak çalışacak duruşda önündeki kontaktör direk durduracak olur mu? Şu an için düşündüğüm solda yer alan bağlantı şekli
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Hıdrolık sıstemde, soft strater sıze ne yapacak, onu anlamadım, normalde, hıdrolık motoru önce calısacak. Valflere sonra enerji vereceksiniz değilmi.Eeger makınada veya pıstonlarda tıtreme, sallanma oluyorsa, bence, ya sıtemde hava vardır, ya basıncınız yüksekdir. Veya, valflerinizi oransal secip, basıncı yavaş yavaş vereceksiniz. Bunun içinde PLC veya bir kontrolör kullanmanız gerekebilir.
 
Hidrolik sistemde motor hidrolik pompayı çalıştırıyor aynı anda selenoid enerjilenip hatta yağ veriyor, pistonlar makinayı yükseltiyor, proportional valf kullanmak daha mantıklı ama kolay kolay istenilen özellikte bulunamıyor, bizim amacımız ilk harekette motoru yavaş kaldırarak yavaş yağ basıp sonra hızlanmak, gün içerisinde şu an bağladım fena değil. kullanılan makine de bu.
 
Sonunda soft starter ile amacımıza ulaştık 2 motordan 1. soft start alıp devreye giriyor daha sonra 2. motor direk üçgen devreye alınıyor ve makina hızlı olarak yükseliyor.
 
Sıstemde ne kadfar cok eleman varsa, ılerıde o kadarda arıza kaynagı demekdır. Soft starter yapacagına, çift devirli motor kullansan, önce yavas adevırde calıstırp daha sonra yüksek devıre alsan nasıl olur. Szı bu sıstemı ımalathane bır kere calıstırıp müşterıye vereceksiniz. Gittiği yerde, ilerıde olusabılecek arızxlarda mudahele edecek elaman durumunu göz önune almak gerek. Eger, kalıfe eleman yoksa, sıstemnız calısmıyacak ve sonucda sızın makınaya camur atılacakdır. Bır softstarte arızası için servıse cıkablırsınız.
 
Veya, valflerinizi oransal secip, basıncı yavaş yavaş vereceksiniz. Bunun içinde PLC veya bir kontrolör kullanmanız gerekebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst