schneider altivar 312 sürücü ( scf ) hatasından çıkmıyor

Katılım
8 Nis 2015
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
31
Konum
konya
schneider altivar 312 sürücü ( scf ) hatası veriyor. kitabcığına baktım motorun kısa devre hatasıymış. motor kablosu sağlam, motoru ölçtüm sargısı bağlantısında sıkıntı yok . ama sürücü hatadan cıkmıyor. bende sürücüden motora giden uçları çıkardım sürücüyü fabrika ayarlarına döndürdüm parametrelerini tekrar doğru bir şekilde girdim enerjisini kestim geri verdim hala ( scf ) hatası veriyor . hatayı gideremedim . yine kitbcığa baktım
S21: ATV312’de hata resetleme işlemi nasıl yapılır?

CEVAP21:
RDY – FLT – ATR – YES
RDY – FLR – YES
RDY – I/O – TCT – LEL
diye bir şey buldum bunuda yapıyorum yine enerjiyi kestim geri verdim hata hala gitmedi ne yapmam gerekiyor bi bilgi lütfen şimdiden teşekkürler .
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
usta motor bağlıykende veriyor motor uçlarını sürücüden çıkardığımdada veriyor ben ıraktayım bunu servise göndermeden tamir etme şansım varmı peki ?
 
Bu Durumda Sürücün Arızalı. Öncelikle IGBT Modülünü Sökmen Kodunu Alıp Temin Etmen Gerekir. Elektronik Bilgin Yoksa Uğraşmanı Tavsiye Etmem.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst