SATILIK - Quadro FX 5600 1.5GB 384Bit Profesyonel Grafik Kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetabi2

Üye
Katılım
27 Nis 2009
Mesajlar
110
Puanları
1
PNY nVIDIA Quadro FX5600 1.5GB GDDR3 PCI-E x16 Profesyonel Grafik Kartı

quadro_fx_5600_4600_main.jpg


Kart sadece test amaçlı çok kısa bir süre bilgisayarda takılı bulunmuştur. Onun haricinde teknik ve optik olarak problemsizdir. Kart nVidia'nın aktüel ekran kartlarındandır. Quadro'nun piyasadaki en performanslı 3. kartıdır. Welcome to NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies sitesinden kartın aktüel durumuna bakabilirsiniz.

Kart profesyonel bir ekran kartıdır. 76.8 GB/sec veriyolu hızı ile Quadro FX serisi kartlar arasında ilk 3 te yer almaktadır.

Karttan elimde 1 adet vardır.


Teknik Özellikler
Bellek Miktarı ve Tipi: 1.5GB - GDDR3
Bellek Arayüzü: 384 - bit
Belek Bant Genişliği: 76.8 GB/sn
Görüntü Çıkışları: 2 x DVI-I, ST
Maks. Çözünürlük: 2560 x 1600 (60Hz), Maks. 32x FSAA
SLI Destekli
Güç Tüketimi: 171 Watt
DirectX 10.0, OpenGL 3.1, Shader Model 4.0, C Programlama dil desteği

CIMG0659.jpg


CIMG0661.jpg


CIMG0662.jpg



nVIDIA Quadro FX5600 1.5GB GDDR3 PCI-E x16 Profesyonel Grafik Kartı
Quadro FX5600, Yoğun Üç Boyutlu Modelleme ve Video Düzenleme Gibi Ağır Çalışmalarda Yüksek Kalite ve Performans Almanızı Sağlar!

Profesyonel Kullanıcılar Quadro Ekran Kartı Kullanır !
Profesyonel kullanıcıların bildiği gibi oyunlar için tasarlanmış standart grafik kartları ile profesyonel uygulamalarda maksimum verimli çalışmak mümkün değildir. Profesyonel iş istasyonları bu işlere özel sürücü ve firmware'e sahip profesyonel ekran kartları ile kurulur. Siz de diğer bileşenleri için yüksek paralar harcadığınız sisteminizin AutoCAD, 3D Studio Max gibi uygulamalarda düşük performans göstermesini istemiyorsanız çalışma alanınıza yönelik bir nVIDIA Quadro serisi grafik kartı alarak profesyonel yazılımların getirdiği tüm özellikleri yüksek performans ile kullanın.

Neden Quadro?
Performans: Profesyonel grafik uygulamalarında gerekli olan OpenGL desteği için optimize edilmiş GPU(grafik işlemci) ve özel sürücülerle farklı yazılımlarda daha yüksek performans sunmaktadır.
Yüksek Üretim Kalitesi: Quadro, dünyada sadece belirli firmalar tarafından üretilir. Avrupa ve Amerika bölgesine sadece PNY tarafından üretilmektedir. Bu sayede her zaman için en yüksek üretim kalitesi ile üretilmiş ve standart grafik kartlarına göre hem soğutma hem de arıza oranı açısından çok daha sorunsuz ürünler profesyonel kullanıcılara sunulur.

Test Edilmiş, Uyumlu, Onaylı: Profesyonel uygulamalarla test edilerek optimize edilen Quadro sürücüleri yazılımlarla tam uyumlu olup program geliştiricileri tarafından da onaylanmıştır.
Uzun Kullanım Ömrü: Profesyonel nVIDIA Quadro grafik kartları piyasaya ilk çıkışlarından itibaren 24-36 ay boyunca temin edilebilir. Bu süre zarfında da sürücü desteği ve güncellemelerle desteklenir.
Built for Professionals (Profesyoneller İçin Üretilmiştir): nVIDIA, profesyonel tasarım/üretim programlarına kendini adamıştır. Donanım, yazılım, sistem ve endüstriyel çözümlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Built for Professionals (BFP) Programı Nedir?
BFP; profesyonel kullanıcılara özel tasarlanan nVIDIA Quadro ekran kartlarının, AutoCAD, 3d Studio Max, Adobe CS4(Photoshop, After Effects ve Premiere Pro) gibi profesyonel tasarım/üretim yazılımlarında daha yüksek performans ve gelişmiş özellikler sunmasını amaçlayan bir programdır. Özellikle yeni nesil nVIDIA'nın GPU hızlandırma özelliğini destekleyen Adobe Creative Suite 4 ve nVIDIA'nın Autodesk ile beraber geliştirdiği özel sürücüler yoluyla performans ve çizim kalitesini arttırdığı AutoCAD, 3D Studio Max uygulamalarında sağlanan ekstra özellikler altta daha detaylı olarak açıklanmıştır.

Autodesk AutoCAD ve 3D StudioMax: Özel Sürücüler İle Daha Verimli Çalışma
NVIDIA ve AutoDesk'in ortak çalışması ile geliştirilen MAXtreme ve AutoCAD Performance sürücüleri sayesinde, 3ds Max ve AutoCAD programlarında Quadro ekran kartları ile daha yüksek performans alınmakta ve gerçek zamanlı işlemlerde standart grafik kartları ile kullanılamayan pek çok gelişmiş özellik kullanılabilmektedir. AutoCAD çalışmalarınızda nVIDIA Quadro'nun yüksek kapasitesinden yararlanarak, iş akışınıza yüksek kaliteli ve kompleks 3D modeller ekleyebilirsiniz. Profesyonel Quadro çözümleri ile OpenGL destekli uygulamalarda hem daha oturmuş sürücü ve firmware desteği ile daha uyumlu bir çalışma hem de standart DirectX destekli kartlara göre çok daha yüksek performans elde edebilirsiniz.
Quadro ile Uyumlu Autodesk Yazılımları: AutoCAD, AutoCAD Vertical Solutions, 3ds Max, Alias Studio, Combustion, Flame, Inferno, Inventor, Lustre, Maya, MotionBuilder, Mudbox, Revit, Showcase, Smoke, Toxik, Viz

Adobe Creative Suite 4: Şimdi nVIDIA GPU Hızlandırma Destekli!
Photoshop CS4 : nVIDIA Quadro ekran kartları ile görüntü çevirme, yakınlaştırma, kaydırma gibi görünüm değişimlerini çok hızlı ve pürüzsüz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Adobe Photoshop CS4, Quadro ile 2 boyutlu ve 3 boyutlu kompozitleme imkanı sunar ve yüksek-kaliteli antialiasing yeteneğiyle (32x'e kadar) yazı ve resimlerdeki kırılmaları giderir.
After Effects CS4: Videolara grafik ve görsel efektler eklemek istediğinizde yeni Adobe After Effects CS4 ile birlikte Quadro sizin için en ideal ikili! Quadro ile alan derinliği, iki yönlü bulanıklık etkisi, su akışı veya bayrak dalgalanması gibi düzensiz ses ve çizgi film efektlerini nVidia'nın CUDA teknolojisinin desteği ile çok daha hızlı şekilde gerçekleştirilebilir. Quadro ile hem iş akış hızınız artar, hem de konseptten sonuca daha hızlı bir şekilde geçebilirsiniz.
Adobe Premiere Pro CS4: nVIDIA Quadro ekran kartları ile Premiere Pro CS4'te hareket, opasite, renk ve görüntü distorsiyonu gibi yüksek kaliteli efektlerin uygulanmasında GPU hızlandırma özelliği ile maksimum performans alabilirsiniz. Quadro tabanlı grafik çözümleri, çoklu HD videoların düzenlenmesi ve grafik kaplamaların uygulanması işlemlerini hızlandırır ; yüksek kaliteli önizleme için görüntü portu, komponent TV veya sıkıştırılmamış 10-bit/12-bit SDI gibi çeşitli video çıkışları da sunmaktadır.

PNY nVIDIA Quadro FX5600 1.5GB GDDR3
Standart grafik kartları ile yapılan profesyonel üç boyutlu modelleme çalışmalarında, tasarımdaki her değişikliğin ardından sonucu görebilmek için render yapmanız gerekir. Ancak Quadro FX5600 ile render yapmaya ihtiyaç duymadan tasarımdaki her değişikliği gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Üzerinde bulunan 1.5GB GDDR3 bellekler sayesinde yüksek bant genişliği ile verimli çalışma imkanı sunar. Quadro kartların bir diğer özelliği ise, kullanılan profesyonel yazılımlarda standart kartlarda bulunmayan; çift taraflı ışıklandırma, üst üste geçebilen pencereler, çizgisel antialising, programlanabilir OpenGL, vb. donanımsal özellikler sunmasıdır.

Bilgisayar Destekli Tasarım / Üretim (CAD / CAM / CAE) :
AutoCAD, Solid Edge, SolidWorks CATIA, Inventor, Pro / ENGINEER ...
Üç Boyutlu Animasyon (DCC) / Video Düzenleme :
3ds Max, Adobe After Effects / Premiere Pro, Houdini, Illustrator, Lightwave, Maya, Softimage XSI ...



Paket İçeriği
nVIDIA Quadro FX5600 grafik kartı
2 adet 6-pin PCI-E güç dönüştürücü



Fiyat: 1750 TL

Iletisim Tel: 0530 541 5698

 
İlan süresi dolduğu için konu kapatılıp, çöplüğe taşınmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst