Samsung Buzdolapları

hasçel

Üye
Katılım
30 Eki 2010
Mesajlar
547
Puanları
1
Samsung buzdolablarıyla ilgili konular göremiyorum.Nedeni neolabilir merak ettim.Az mı satılıyor yoksa az mı sorun yaratıyorlar.Satış sonrası yetkili servis hızmeti yeterli seviyedemi?:)
 
Dayanıklı tüketim mallarının içinde en az (kısa sürede) hata yapan cihazlar buzdolaplarıdır .
Kısa sürede çıkan hatalar ya tüketicinin yanlış kullanımından yada nakliye darbelerinden oluşur.
bu nedenlerden forum sayfalarında Samsung şikayetlerini daha sık göre bilmemiz için 3-5 yıl beklememiz gerekecek.
 
piyasaya çıkalı çok fazla olmadı. garantileri bitsin bizlere bir düşsün o zaman incelediğiz. servis çalışanlarının dediklerine göre nadir arıza yapan kaliteli cihazlar. ve fiyatına göre de gayet kaliteli ürünler. pazar payı düşüklüğü ile de şikayet oranı da değişecek tabi :) ama samsunga beyaz eşya da pozitif gözle bakıyorum. kullanışlı ve yedek parçası ucuz.
 
samsung oncekı cıhazları ozellıkle kılıma ve çamasır makınaları oldukca sorunluydu sımdıkı cıhazları gercekten kullanım vede kalıte olayında ıyı durumda cevremde kullanan arkadaslar var servısıde arkadasım arıza olayını sordum kalıtelı urun ler oldugunu soyledı fıyatlarıda cok uygun .......
 
Samsung buzdolabı konusunda iyi bir firmadır. Ben tam 17 yıl kullandıktan sonra sırf elektrik faturasından tasarruf etmek adına 2. el olarak sattım. Halen ambalajından çıkarılmış gibi sapasağlam ve tertemizdi. Hem de 3 ev değiştirmesine rağmen.

Şu an o kadar kaliteli olmasa da piyasada hem iyi hem de kötü ürünleri var. Samsung alacaksanız orijinal Kore üretimi olanlara bakmanızı öneririm. Genelde 3-5 sene kullanılmak üzere yapılmış ucuz kampanya amaçlı modellerini Çin ve Tayland'ta üretiyor.

Çamaşır makinelerini ise beğenmiyorum. Gerçekten alınabilecek iyi 1-2 modeli var yine de elbette.
 
@candoğan üstadı burda görmek ne güzel:D
Ben de 1-2 Ay İçinde Beyaz Eşyalarımı Alıcam İnşallah.Bosch Almayı Düşünüyorum ama;LG ve Samsung da Düşünmeye Başladım.
Bulaşık Makinesi-Çamaşır Mak-Buzdolabı-Elektrik Süp.
En Önemlileri Bunlar Şimdilik.
Özellikle LG nin ve Samsung un Buzdolabını ve Çamaşır Makinesini Merak Ediyorum.Bir de Buzdolabında Liebherr Diye Alman Markası Vardı Yanılmıyorsam.Gmörüş ve Önerilerinizi Takip Ediyorum.
Saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,248
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst