Samsung 40K6500 Curved Işık Sızması

imhotep_61

Üye
Katılım
22 Ocak 2015
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba Televizyon ekranının kenarında resimlerde işaretlediğim ışık parlamaları var. Açık renkli görüntülerde farkediliyor.(Dikkat edince) Koyu görüntüde anlaşılmıyor. Samsung Yetkili Servisi "Panel Arızası=700TL" dedi. Sorun sizce ne olabilir?
55026
55027
 
belli belirsiz bir şey var evet;
ama yaptırmak için paneli ayırmanıza kesinlikle değmeyecek sorunlar bunlar. Açıp kapamak daha beter olmasına yol açabileceğinden, kafanıza takmayın bu durumu bence.
 
Yetkili servis nasıl oluyor da "arızalı panele "700 lira" istiyor hiç düşündünüz mü? Bu gün bu tip arızalarda panel değişecekse nerede ise TV'nin kendi parası kadar para istenirken hemde...

Sizin probleminiz panel arızası değil.Işık sızması montaj kalitesi yada hatası ile alakalı bir durumdur.Arka aydınlatmalı LED TV'lerde bu ismi almasına sebep olan bildiğimiz lamba gibi çalışan kocaman Ledler vardır ve bu ledlerin ışığının pnele arkadan ışık vermesi istenir.

Işık sızmasında ise ışık sadece panele vurmaz panel ile çerçevenin/kasanın/ birleşim yerlerinin arasındaki boşluklardan da sızar.Sizin panelde de bu gözüküyor.işlevselliğine bir problem teşkil edecek boyutta gözükmüyor ama estetik açıdan rahatsız edecektir o kesin ki sizin panelde o kadarda büyük boyutta değil bence.
 
değişim daha çok soruna neden olabilir keşke Arçelik alsaydın böyle durumda tv değişim olurdu garantiden ücretsiz hemde.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst