Sabit mıknatıslı dc motor

Bu step motorları hangi hurdalarda olur yani hangi aletlerden bulabilirim ? Sizin step motorlarınız hangi aletlerden çıkma ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elimdeki motorlar bankamatik makinalarindan cikma. Lamba vs calistirmak icin inkjet yazici motorlarina degilde eskilerin hantal laser yazici step motorlarina ihtiyaciniz var.

Bosu bosuna minik motorlara para vermeyin.
 
Para vermedim ki , o da nerden çıktı efendim =D Oyuncaklar sağolsun ya da kimin olduğunu bilmediğim, hurda bir araba teybi =D

Yazıcı motoru değil de , disket sürücüsü motoru da step motoruymuş. Gidip bir disket sürücü alacağım, 5 6 tl'ye. Yazıcı bulmak benim için çok zor olacak çünkü.
 
Para verme dedigim iste elektrik uretmek icin oyle kucuk motorlari sokecegin hurdalara para verme demek istedim.

Kucuk motorlarla dise dokunur ederji uretemezsin.
 
Bu sabit mıknatıslı dc motora dişli sistemi uygulamak istiyorum, dişli sistemi de hazır. Pille de denedim gayet olumlu. Ancak tersten geldiğimizde , yani dişlinin diğer ucunu çevirmeye çalıştığımda bırakın motor milini , diğer dişliler bile dönmüyor. Motoru uzak tutup da dişliyi çevirdiğimde ise dişliler çalışıyor. Nasıl iş bu =S

Niye olmadı sistem ?
 
Bu cok normal, hele hele motor ucunda disli degilde sonsuz vida varsa tersden cevirmen mumkun degil.
 
Sonsuz vida derken sayın bulzaf ? Yine aynı dişliler gibi bir dişli olduğunu düşünüyorum ama sonsuz vidayı anlatırsanız yanıt bulacağım.
 
şarjlı vidalama veya matkap kullanabilirsin hurdacılarda
çok bulunuyor aküsü bitenler hurdaya atıldığı için içini söktüğünde sadece motorve sanzuman kalır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,961
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst