Sağlıklı Voltaj kac olmalı ?

sayın cosfimetre;arkadaşların yaptıgı açıklamalara bende aynen katılıyorum,şebekeden gelen faz standardı genellikle 400 volt olarak ayarlanır ve mevcut sistemimize gelene kadar gerilim düşümünden dolayı360,390 arasına kadar düşer bu voltaj aralıgının tehlikeli olacagını sanmam tabiki burda sistemde kullanılan cihazlarında hassasiyetinin büyük önemi var.
Söylendigi gibi 615 amperlik 3adet cihazım var demişsin;bunları besleyecek güçde '' statik '' ups bulman zor olabilir,bulsanda kısa zamanda akü gurupları deşarj olacagından senin ihtiyacına karşılık vermez.
Sana tek tavsiyem kesin ve net olarak '' dinamik ups '' dir.Bu sistemle yakıtın bitmedigi muddetçe enerji devamlılıgını saglıyabilirsin,bir ikinciside üzerindeki regülatör bobini sayesinde faz geriilimini bir standarda baglarsın ve inanıyorumki senin istegine tek karşılık veren sistem inan budur ama unutmaki maliyeti çok pahalıdır.
Örnegin;bende 1600kva lık dinamik ups sistemi var şuanki birim fiyatı 1 tirilyon,800 milyar...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. cosfimetre, öncelikle; arkadaşlar açıklamışlar ama kısaca açıklamak gerekirse önemli makineleriniz için koruma yapmanız kaçılnılmaz, dalgalanmalar için regülatör kullanmanızda yarar vardır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst