S7-316-2dp cpu hatası

wolfyilmaz

Üye
Katılım
10 Kas 2008
Mesajlar
51
Puanları
1
Yaş
42
merhaba s7_316_2dp cpu da bir arızam var fikir alabilir miyim. hafıza kartı takılı değilse 24 voltdc besleme verdiğimde cpu da hiç bir ışık yanmıyor. hafıza kartı takılı verdiğimde tüm ışıklar flaşh yapıyor. sanki kartı okumaya çalışıyor ama okumuyor gibi. bu neden olabilir taban yazılımı ile alakalı olabilir mi. teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
plc bozulmuş olabilir. aynı plcden baska biyerde varsa, memory kartı ona takıp yer değiştirmeyi deneyebilirsin.
çözebildinizmi sorunu?
 
plc bozulmuş olabilir. aynı plcden baska biyerde varsa, memory kartı ona takıp yer değiştirmeyi deneyebilirsin.
çözebildinizmi sorunu?
Merhaba. Ben hata bulmayınca CPU yu bir elektronikci arkadaşa hafıza kartına erişemiyor yada 5volt gibi besleme voltajında sıkıntı var diye gönderdim yapamadı, taban programı çökmüş olabilir hata bulamadım dedi . Aynı CPU yu farklı bir servise gönderdim 30dk sonra hazır dedi.. bende elektronikciyim arızalı parça bende bulamadım. Yazılım taban programı ise bunu nasıl atarız. Yapan arkadaşta s7300 bağlantı kablosu vs yok. Acaba yine kontrol voltajı hatası olabilir mi. Bilmiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst