S7 300 PLC ŞİFRELİ PROGRAMA MÜDAHALE EDİLEBİLİRMİ?

erginaslan

Üye
Katılım
16 Nis 2009
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
51
Merhaba
Siemens s7 300 plc içerisinde şifreli bir plc programının şifresini kırıp arızalara müdahale etmek için programı almak istiyorum.Makina italyan malı ve italyanlar şifreyi vermiyorlar.Bu konuda yardımınız olabilirmi?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
işin çok zor arkadaşım bloktakileri kırarsın ama upl veya dwlnd için çokzor söyle yaparsan belki bi şansın olabilir derim online blokları yeni bir proje açıp oraya online blokları kopyalayıp tekrarddan düzenleyip geri yüklemen ama hiç denemedin belki zorlarsan olabailir.
 
Mekan hangi ilde ? Yolum düşer ise bir el atayım.
 
selam
benze bir problem de biz de var almanların yaptığı bir plc sisteminde s7400 programına bakabiliyoruz ama download veya programda herhangi bir değişiklik yapamıyoruz bu da arızayı tamir etme zamnımızı uzatıyor şifreyi de vermiyorlar ama bunun dışında kilitli blokları açabilen bir program duymuştum o program sadece kitlenöiş olan fc veya fb..vs blokları açabiliyordu yoksa komple bir programın şifresini açamıyordu..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst