S7 300-400 dökümanları

Katılım
24 Ara 2008
Mesajlar
711
Puanları
31
Yaş
38
arkadaşlar ben yazın s7 300-400 ingilizce kullanım klavuzlarını türkçeye çevirmeye başladım. hala da devam ediyorum. büyük bir kısmı bitti. elinde bu dökümanların türkçesi olan var mı yada hiç duyan oldu mu. kendimde cesaret bulup da yayınlayamıyorum hataların fazladır diye :(. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bende plc öğrenmek istiyorum nerden başlamalıyım bilmiyorum
eğer sizlerde türkçe varsa lütfen paylaşırmısınız bizlerde faydalansak..
 
kardeş benim yüklediklerim hepsi türkçe. ama temel seviye eğitim almalısınız. bulunduğunuz yerde kursları araştırın. kendi kendinize çok zaman kaybedersiniz pratik çözümler üretmeyi de pek öğrenemezsiniz.
 
birader ben yardımcı olabilirim sana ingilizce çeviri sorun değil. piyasada çok fazla kitap var uğraşma boşuna
 
hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz ne güzel paylaşında dahada güzellessin
 
s7 300 400 ün türkçe dökümanı var siemens in niye uğraşıyorsun ki
 
mustafatemel_5885 bey ben bu blokların tam olarak ne işe yaradığını anlamadım bana bunları bir örnekle anlatırmısın sana zahmet function blok SFC gibi iyi çalışmalar
 
Arkadaşlar S7300 PLC PROGRAMI gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
 
adam54 Sakarya da Büy.Şeh. Bel. 'nin ücretsiz meslek edindirme kursları oluyor onları takip et orada hem temel hem de ileri seviye kursları veriliyor.Ancak orada S7-200 yok Schineder'ın kullandıgı PLC ler wardı (en son tabi,değişmiş olabilir).Eğer temelden başlamak istiyorsan mantığını öğrenmen için iyi bir fırsat...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst