S7 200 sp8 ve sp9 wın7 home premıum 64 bit

ayhan76

Üye
Katılım
21 Eki 2008
Mesajlar
201
Puanları
1
Yaş
39
merhaba. benim pc wındows 7 home premıum 64 bit.sıemens in step 7 sp8 ve sp9 proğramı benim pc de çalışırmı.birde ben s7200 proğramlayacagım USB PPI kablo ile haberleşme yaparmı.bazı arkadaşlar proğramı yükleyemezsiniz diyor.yardımcı olursanız sevinirim.siteyi incelediğimde çok farklı şeyler yazmışlar kafam karıştı.bazıları pc ye proğram yüklenir fakat haberleşme yapamazsınız diyorlar.wın 7 home premıum serisine sanal xp de uyumlulukta yok.lütfen bizat uygulayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kardeşim microwin programı sp8 programı 64 bit bildiğim kadarıyla çalıştırmaz arkdslar doğru söylemiş programı yüklersin calıstırırsın fakat program yazıp atmaya calıstıgında ummadığın bir çok hata alabilirsin bilgisayarında sanal xp (virtual xp ) modu yoksa eğer vmware workstation programını tavsiye ederim burdan kendine sanal xp seklinde olusturup win7 içinde xp çalıstırabilirsin... ve microwini bu olusturdugun xp ye kurarak işlemlerini halledebilirisin...

aşagıdaki linki kontrol ederseniz sp9 un desteklediğini görürsünüz linkten programı indirip kurulumu yapabilirsiniz..sanal xp yede gerek kalmaz..

https://support.automation.siemens....lib.csinfo&lang=de&objid=58523240&caller=view
 
Son düzenleme:
serhat bey step7 sp9 proğramını pc ye kurarsak hem proğram çalışır hemde s7 200 e proğram atabilirim değilmi.şu yüzden emin olmak istiyorum ben aslında sıemens plc yi ilk defa kullanacağım.başka plc lerle birçok uygulama yaptım.fakat bir yerde s7 200 leri var ve ben bunu proğramlamak için usb ppı kablo alacağım.proğramı cihaza atamayacaksam boşuna kablo parası vermek istemiyorum.başka plc modelleri xp olsun wındows 7 olsun hiç ayırt etmiyor çokda güzel çalışıyor.
 
dostum verdiğim linkte siemens sayfasında calısacağı söyleniyor verdiğim linki incelerseniz sp9 un win7 32 bit ve 64 bitte çalışacağını gösteriyor. win 7 32 bit kullandıgım için deneme fırsatım yok çünkü siz 64 bit için soruyorsunuz ..fakat yine kuşku içerisindeyseniz kullanmıs bir arkdsımızın yazmasını bekleyiniz ...

inceleyiniz...
https://www.automation.siemens.com/...S=REDIR&PageIndex=1&PostID=384746&Language=en
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst