S7 200 PLC 'de çalışan TD200 yerine TD400C taksam olurmu ?

graski

Üye
Katılım
28 Haz 2007
Mesajlar
162
Puanları
1
Yaş
39
Arkadşlar makinamız üzerinde çalışan s7 200 PLC 'leri TD200 panellerini fiyat bazlı alternatifleri nelerdir.Siemens olması şart değil ancak taktığımız zaman progrma hatasız çalışması gerekiyor.Siemens ürünleri gittikçe pahalı olmaya başladı.Arıtma tesisi şartlarında değişik gazlardan PLC - Panel vb. parçalar sıkça arızalanıyor ve büyük bir maliyet oluşuyor.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arıtma tesisi gibi nem ve kimyasal gaz zararlarının yoğun olduğu yerlerde; kullanacağın otomasyon cihazlarının sağlıklı çalışması için ne marka olduğu önemli değildir. Arızaların yoğun olmasının nedeni kumanda panolarının izolasyonudur. Nem giderici ısıtıcı, Gaz ve toz giderici artı basınç sistemleri gibi benzer izole işlemlerini sağlıklı çalışır durumda uygularsanız sorunlarınız ortadan kalkacaktır.
 
Teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım.Ancak yinede eğer TD200'e uyumlu alternatif ekran varsa öğrenmek istiyorum
 
TD200 operatör panelleri, S7-200 PLC için tasarlanmış özel bir operatör paneldir. S7-200 Cpu yazılım olan microwin içerisinden programlanır. Bu nedenle TD200 çıkartılıp herhengi bir değişiklik yapmadan yerine başka operatör panel takamazsın. Fakat Yazılım içerisinde kullanılan TD200 panelle ilişkilendirilmiş değişikenleri başka operatör panellerde programlayarak dokunmatik paneller dahil çok sayıda operatör panel kullanma alternatifiniz bulunmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst