s7 200 plc almak istiyorum

almak istediğin cpu+kablo+modul+yazılım veya ne lazımsa belirtebilirsen yardımcı olabilirim,
yada simulasyon işimi gorur masraf edemem dersen s7200 simulasyon kullan,ama elinde plc olmasının baya avantajı olur sana
 

Ekli dosyalar

  • 7654.gif
    7654.gif
    75.1 KB · Görüntüleme: 13
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
sayın hocam siemensin sitesinden bulmadım bu bilgiyi ben plc aldığım yere connector için gittiğimde plc lerdeki bu versiyonların vista için nasıl olduğunu öğrendim yani kulaktan dolma bir bilgi ve tabiki gözlerimlede onaylanana bir bilgi :):)
 
Acaba bu gözlerinizin gördüğü step 7 programının vista servis paketi yüklü olan versiyonu olmasın. Bu versiyonda sadece business ve ultimate versiyonlarında çalışmaktadır. Ben bu kadarını biliyorum. Başka bir arkadaşımızın bilgisi varsa lütfen benide bilgilendiriniz.
 
arkadaslar konunun hocamında dedıgı gıbı plc uzerındekı versıon no su ıle ılgılı hıc bır yanı yokmus tamamen vısta ıle uyumlu olan mamager v5.4 +sp3 eger bu yuklu ıse sız de mutlaka calısacaktır + pop (mumkunse yardımcı olan herkese:))
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst