s7-200 microwin 4.0 programı

kamutro

Üye
Katılım
3 Ağu 2007
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
mrß arkadaslar.. ya ben daha once bu siteden s7-200 microwin 4.0 programını indirmis ve kullanmıstım ama daha sonralarda yeni bilgisayar aldıgım zaman setup dosyalarında arıza oldugunu farkkettim ve kurmadı..
sizlerden ricam elinde bu program varsa buraya koyabılır mı? yada indirebilecegim bi link verebilir mi acaba? simdiden cok cok tesekkur ederım sızlere saolun varolunn..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
slm arkadaşlar ya ben plc daha iyi öğrenmek için neler yapa bilirim ne gibi programları kullanmamı tavsiye edersiniz... :)YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER...MSN ADRESİM: ********************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
plcbilgi.blogcu bu sitede var ben simdi indiriyom ama calısacakmı bilmiim gelişmeleri aktarırımmm
 
maalesef programı bulamadm nerden blcaz lisanslı_?
 
selam ertuğrul 1905 kardeşim ya bu ,indirdiğimiz progrqamıı nasıl kurucaz ama part olarak indii 1 cii part diye indii ve ve ziplii olarakk indirdim içinde exe de varr cab uzantılı program kurulum dosyalarıda varr nasıl olucakk bu kurulum işlemii biraz anlatsann ve bu s7 200 bilgisayarla rs 232 ile mii haberleştirecezz yanii bii interface kuuulanmıyoruz dimiii sadece rs 232 ilemii biraz bana anlatırsann yada paylaşacağınn wor veya pdf dosya veya klasörü varsa rica etsem yayınlarmısın kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdidennn
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,645
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst