s7 200 ile loadcell uygulaması yardım?

Katılım
4 Ara 2012
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
44
arkadaşlar bana s7 200 ile ağırlık ölçe bileceğim ve aynı zamanda darasını ala bileceğim ve de kalibrasyon yapabileceğim bir adet mümkün olabilecek kadar basit bir kaç örnek lader diagram projesi lazım.herkeze şimdiden teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
beni affedin ama istediğim bilgiye ulaşamadım eğer sizin veya başka bir arkadaşta bu bilgi varsa rar dosyası olarak rica edeceğim
 
arkadaslar ilginizden ve yardimlarinizdan dolayi tesekkür ederim.ama ben istedigimi bulamadin yada acemi oldugum icin anlayamiyorum.yada anlatamadim.ben tam olarak v4.0 step 7 microwin da yapilmis birprogram lazim .cünkü ben sizin tahmin ettiginizden daha acemiyim.bu ise yeni basladim.basinizi agrittigim icin özür dlerim hepinize tesekkürler.
 
Kardeş arkadaşların verdikleri linklerde S7 200 için özel üretilmiş Swarex Loadcell modülü var. siemens ile tartım yapmanın en kolay yolu...
Öbür türlü Loadcellden aldığın milivolt mertebesindeki analog bilgiyi bir transmitter vasıtasıyla 0-10 V. yada 0.20 mA.'e çevirmek için transmitter kullanacaksın. Transmitter çıkışını PLC analog modülüne gireceksin.
Analog girişten aldığın bilgiyi yorumlayacaksın matematiksel işlemler yapacaksın......
Yan yeni başlayan biri için zor iş... Üstelik işi iyi bilmeden başkasının yazdığı programdan bir şey anlaman çok zor olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst