s7 200 için yardım

mutafatemel5885 şifre sormuyor cpu hafızasını sildim ama aynı hatayı veriyor.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Ne ilginçtir aynı sorunları yaşıyorum cpu226cn plc ne upload nede download yapabiliyorum. Fakat firmaya gelen başka otomasyoncular yapıyormuş.
Not : Microwin dilini çince olarak değiştirdim fakat aynı sorun devam ediyor.
 
arkadaşım benimde elimde s7 200 cn bir plc var bende aynı sorunlarla karşılaştım çine yönelik bir plc olduğu içi sp7 kullanman gerekiyormuş
 
Arkadaşlar koyu karanında belirttiği gibi bu tür PLC ler sadece çin için üretilmiş PLC lerdir ve tek sıkıntıları dilleridir. 2 yıl kadar önce bir öğrencimin getirmiş olduğu bu tür bir CPU ile oldukça uğraşmıştık ve sonuç olarak; programı yazıp Tools > options > General kısmından program dilini çince yaparak dosyayı kaydettiğimizde Download ve Upload işlemini gerçekleştirebilmiştik. Yani tek sorun dil sorunu... (Tbiiki dil çince yapıldığında bol miktarda ???? sembolü görülecektir, önemsemeyin)
 
Evet konu 3 seneden eski çinden gelen s7-200 az başımı ağrıtmamıştı çözüm olarak windows dilini ve microwin dilini çince yaptığımda sorunu çözebilmiştim.
 
yasasin paylasmanin gucu :) 4 gundur ugrasiyorum birturlu cozemedim. Çince imis. cok tesekkur ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,098
Mesajlar
914,957
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst