S7 200 haberleşme sorunu

Katılım
6 Mar 2009
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
38
İyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarımda rs 232 çıkışı olmadığı için USB toz Rs232 donuşturucu kullanıyorum rs232 tarafınada ppi kablosunu bağlıyorum. Ama Plc ı programa tanıtmaya çalıştığımda unknock (tanımlanamama hatası) alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim. Forumda aradım bir açıklama bulamadım lütfen yardımcı olunuz şimdiden TEŞEKKÜRLER.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
anladığım kadarıyla kullandığınız dönüştürücü orjinal değil. Muhtemelen 232 soket pinleri yanlış çakılmış olabilir. Bence CP5711 ara kablo bağlantısı ile sorunsuz iletişim kurabileceksiniz.
kolay gelsin.
 
Slm Plc'ye hiç bağlanamıyormusunuz? İşletim sisteminiz nedir? eğer Windows 7 ise Microwin sp8-9 yüklü olmalı ayrıca pc-ppı driver de extradan bilgisayara yüklenmeli bende olacaktı bu paket bula bilirsem buraya yüklerim ücretsiz bir paket. Birde videodaki adımları izleyiniz Rs232 çevirici aygıt yöneticisinde hangi comda ise microwivdw o com seçilmelidir. Ayrıca ben sanal makine üzerinden çalıştırıyorum bilginiz olsun.

 
Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim sıkıntı rs 232 toprak USB donuşturucude çıktı.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst