S7-1200'e cep telefonu ile erişim mümkün mü?

Utkuknr

Üye
Katılım
4 Mar 2018
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
29
Konum
Gaziantep-Mersin
Selamlar sorum şu;

S7-1200 grubu Plcye hangi modülü ekler isek Cep telefonundan,Uzakta olan bir pcden sistem değerlerini okuyabiliriz ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
hiç bişi eklemene gerek yok zaten onda web server var
 
webserveri Plc'de aktif hale getirdikten sonra telefon veya pc için herhangi bir uygulama ihtiyacı olmayacak mı ? Nasıl bir uygulama ile bu sorunu çözebilirim ? Hali hazırda bu tarz uygulamalar var mı
 
abi yok internette videosu var sana lazım olan sade statik bir ip ha sadece görmek istersrn direk tagı yazıp görebilirsin ama ara sayfa da hazırlayabilirsin eğer Siemens şart değilse codesysy çalışan bir plc daha rahattır .
osana htm sayfası hazırlıyor oda zaten direk internet www . yani www. atıyorum ipin 1193.2.34.56
www.193.2.34.56 yazdınmı cup plcnin içindesin
 
Merhaba
bir laptop wifi üzerinden internete bağlı. Cpu mu da ethernet kablosunu ile bu laptop abağladım web server tik ini aktif ettim ve cpu yuklemesi yaptım. Ancak tarayıcıdan ıp adresını yazdığımda bağlanamadım. neden olabilir. yanı s71200 görüntü sayfasına hiç ulaşamadım
 
Öncelikle internet bağlantısına ihtiyacın var, statik ip li bi internet ağına sahip olmalısın ve modemden port yönlendirmesi yaparak tarayıcına ip adresini ve : port numaranı yazarak bağlanabilirsin.(192.168.1.1:102 gibi) . Statik ip şart değil ancak ip adresin sürekli değişeceğinden tekrar tekrar ip adresini öğrenip o adresten girmen gerekir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst