S7 1200 Kullanımı

win7 64 bitte kurmak istedim direk sistem hatası verdi.wmvare kullanarak çalışıyorum.onuda deneyebilirsinz
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
windows 7 de çalışmasında TIA nın ir sorunu yok gayette iyi çalışıyor
 
kolay gelsin ben 1200 le 5 adet analog girişi olan bi uygulama yapıcam ama 1200 ü hiç kullanmadım eğitimiyle ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim .
 
Arkadaşlar kullanma kılavuzu varmı döküman olarak forum eklerseniz indirelim
 
Arkadaşlar s7 1200 eski bilgisarımda zorlanarakta olsa çalışıyor
malum yeni bilgisayar alınca wındows 7 geliyor. Elimde wın 7 32 bit ultımate işletim sistemi kurulu bir bigisayar var. Xp sürücülerden dolayı kuramıyorum wın7'ye s7 1200 programını kurdum cpu ıp görebiliyorum ledleri flaş yaptırıyorum fakat onlıne yükleme ve çalışma yapamıyorum sanal işletim sistemiyle xp kurdum fakat ıp bile göremedim (ping atma hariç)

kısacası s7 1200 wındows 7 sorunsuz çalıştıran varmı ve nasıl
merhaba bende ayni sorunla karsilastim siemensin sitesinde iptools gibi bir program var 55 mb onu yukleyip ip atamabiz lazim ilk basta ondan sonra calisiyor
 
arkadaşalar neden bahsettiğinizi anlamadım tia portal her platformda çalışıyor. tabi sürekli iyileştiriyorlar v 13 te bazı hatalar gitmiş artık rahat rahat program çekip yükleniyor.
simülasyonda yapsalar tam olacak. s7 1200 için
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst