s7-1200 Eğtim Seti Yükleme Sorunu

cagdas045

Üye
Katılım
13 Eki 2009
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
37
ARKADAŞLAR ELİMDE S7-1200 PLC VAR. KUTUDAN ÇIKAN SİMATIC S7-1200 PROGRAMMABLE CONTROLLER CD'Sİ FALANDA VAR ANCAK PROGRAMINI YÜKLEYEMEDİM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ?? CD'de dökümanlar falan var.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
işletim sistemi olarak ne kullanıyorsun ?

Kutudan çıkan sadece 32bit işletimleri destekler. XP pro, Vista pro...
 
Eğer İşletim sistemin w7 64bit ise Birçok kurulumu desteklemiyo o yüzden sayın:vensislafv1981 in dediği gibi işletim sistemin ne ?
 
işletim sistemi xp-pro. içinden küçük bir cd çıktı yükledim ancak çalışmadı daha doğrusu step 7 simatic ile programlama yapılması gerekiyo diye biliyorum ancak cd de öyle bi dosya yok :s elinde bu program olan varmı yada nerden bulabilirim. bide lisanslama falan gerekiyomu acaba?
 
aldığın plc'nin yanında çıkan cd de sadece döküman var. Bu PLC 'yi programlamak için TIA PORTAL V11'e ihtiyacın var. Bu programla diğer cpu larıda programlayabilirsin.
 
yanlış hatırlamıyorsam PC'yi dil ayarlarından ingilizce yapmanda gerekiyor
 
Tia-Portal ve Siemantic Maneger lisanlı ve ücretli yazılımlardır.Tahminlerime göre paket içeriğinde size bu programların en fazla demosunu vermişlerdir yada verebilirler.Bunun yanı sıra bu tip setlerde bildiğimkadarıylı sınırlandırılmış Tia-Portal V11 veriliyor. Aldığınız yerle tekrardan iletişime geçmenizi faydalı görüyorum.
 
Tia-Portal V11 programını aldığım firma yolladı bilgisayar windows XP SP3. V11 programını yükledim ancak lisans girmem gerekiyor. bunu nasıl halledebilirim??
 
Tia-Portal V11 programını aldığım firma yolladı bilgisayar windows XP SP3. V11 programını yükledim ancak lisans girmem gerekiyor. bunu nasıl halledebilirim??

programı başlatığınızda size lisans konusnda herhangi bir soru yada bunu bildiren bir kutucuk veya onay listesi geldimi?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst