S 7-200 Dönem ödevi

orcun_akin

Üye
Katılım
15 Eki 2010
Mesajlar
33
Puanları
1
Merhaba elektromeknik taşıyıcılar lise son sınıf öğrencisiyim . Dönem ödevi olarak siemens s7200 de 6lı kavşak trafik ışıkları yapmam gerekiyor ve yaya ışıklarıda olması gerekiyor bilgisayarımda hiçbir program yüklü değil bu konuda yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla = )
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
programımı istiyorsun yazılmış program mı

program istiyorsan siemens artık free veriyor microwin sp7 8 diye arat çıkar

programın yazılı halini istiyorsan bir kağıda kavşagı çiz ve şartları yaz programını yazayım yani hangi yol ne kadar yeşil yanacak ne kadar sarı ne kadar kırmızı yaya geçidinde buton varmı çalışma şartlarını ayrıntılı yazarsan programıda yazıp yollayabilirim
 
program yazılı olursa daha iyi olur en kısa süre içerisinde bilgi vereceğim
 
4 Lü veya 3 lü kavşak trafik sinyalizasyonuda olabilir yazılmış hazır bir halde olursa benim için çok iyi olur çünkü programlamayı çok iyi bilmiyorum :) yardımcı olursanız sevinirim
 
S.a

Bir keresinde de yok önce ben yapmaya çalışacağım. Takıldığım yerlerde yardımcı olursanız sevinirim, diyen birine rastlayamayacağım sanırım.

Burada birazda bizde kabahat aramak lazım sanırım.

Onlara iyilik mi yoksa kötülük mü yapıyoruz diye ?
 
programı kullanmayı pek bilmiyorum ve ödevin aciliyeti var ;) yapabilsem zaten yardım istemezdim saygılar
 
sevgili kardeşim,ödevi burdan aldığın gibi öğretmene gösterip yaptım hocam diyeceksin.sıfır almayayım da ne verirse versin mantığı doğru değil.son sınıf öğrencisi daha fazla çaba sarfetmeli.programın şartlarını yaz buraya.kendin bişeyler yaparak başla.yardımcı olayım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst