S-5 plc yardım

transfer makinasında PLC kendi kendine stop'a düşüyor. Nedeni hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Konu Sah
Plcde epron yok. Programı yükleyecek donanımda yok. O yüzden müdahalede edemiyorum. Elinde Xp üzerine kurulacak program + usb kablosu olan varsa bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirmi şimdiden teşekkürler.

aslan72

Üye
Gitti gidiyorda kablo satılıyor, rica edersen programıda gönderir. Bu arada bütün konulara yazmana gerek yoktu.

Konu Sah
Eline usb kablo ve program olan bi arkadaşa mesaj atmak istedim. 20 mesaj hakkımı doldurmak için yazdım o kadar mesajı. Hepinizden özür dilerim.

Konu Sah
Ayrıca bana mümkünse usb girişli bağlantı kablosu lazım bildiğin alabileceğim bir yer varsa yardımcı olabilirsen sevinirim.

aslan72

Üye
Gittigidiyor'da molehiya satıyor kabloyu usb değil, seri port dönüştürücü ile kullanmalısın. Dönüştürücü olarak digitus kullanabilirsin, sorunsuz çalışıyor.

Forum istatistikleri

Konular
124,798
Kullanıcılar
444,095
Son üye
ugur22222

Yeni konular