Sıvı Seviye Röleli Su Kuyusu Panosu

ıyı aksamlar sıvı seviye rölesı bulunan bı devrede motoru 0 .1. 2 salter ıle manuel otomatıık motoru nasıl sürebılırım bu konuda acıl verırsenız cok sevinirim vaktınızı ayırdıgınız için teşekkurler iyi aksamlar
Kullandığınız sıvı seviye rölesinin markasını atarsanız daha iyi yorum yapılabilir .
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
entes hoccam ssrc -04 modeli şuan onunla uğrasıorum
 
14 11 ucları yok rölede no.nc. ,c(com) çıkışları diğerlerı bobın ucları ve al ust sevıye prop çıkışları
 
1 com 4 normalde açık kontak degılmı şemasında c ye faz gir demiş
 
bu şema elımde vsr zaten neden link atıosunuzz
 
Sayın ramoli35 !
Sizin dediğiniz şekilde güç ve kumanda şeması çizdim. El/oto için 1-0-2 pozisyonlu seçici pako şalter kullanıyoruz. Bahsettiğiniz gibi gerektiğinde termik röle hariç sıvı seviye rölesini devre dışı bırakıp manuel çalışabilir çizdim.
Gerektiğinde yıldız-üçgen olmadan direk üçgen çalışabilmeli dediniz, fakat bu pek tavsiye edilmez. 40 kw. lık motoru direk üçgen çalıştırmanın sakıncaları olur. Ayrıca 2 kutuplu 1-0-2 pozisyonlu şeçici şalter ihtiyacı doğuyor ve sistem çok karmaşık hale geliyor.
Ayrıca kuyuda su olmadığını gösterebilen sinyal de pek mümkün görünmüyor.

Pano üzerina 3 adet faz sinyali koyun. Ben şemada termik arıza sinyalini çizdim. Siz bir tane sinyal lambası koyup, termik rölenin çıkışından herhangi bir fazdan besleyin. Bu çalışıyor sinyali olsun. Anlaşılmayan bir yer olursa tekrar yazın. Kolay gelsin.

28tf2bo.jpg
2pqq0r9.jpg

konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. güç devresi ile ilgili bir sorum var. ben bu şekilde motor klemensini açmadan sargı kontrolünü nasıl yaparım? şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst