Mehmetmhmt
Üye
Proje yüksek boyutta yaklaşık 100 Mb o yüzden kabul etmiyor Outlookwetransferden iletmeyi dener misin
Proje yüksek boyutta yaklaşık 100 Mb o yüzden kabul etmiyor Outlookwetransferden iletmeyi dener misin
kusura bakmayın yeni gördüm mesajları internette dönüştürücüler var linkini paylaşıyorum istediğiniz formatta dönüştürebilirsiniz. sizde olan sürüm mesela 2022 ise 2022 ve altına dönüştürdüğünüzde hepsini açar yani illaki sizde sürümün aynısı olacak diye bir durum yok eski sürümleride açabilirsiniz bilginiz olsunProje yüksek boyutta yaklaşık 100 Mb o yüzden kabul etmiyor Outlook
Tamamdır Teşekkür Ederim.kusura bakmayın yeni gördüm mesajları internette dönüştürücüler var linkini paylaşıyorum istediğiniz formatta dönüştürebilirsiniz. sizde olan sürüm mesela 2022 ise 2022 ve altına dönüştürdüğünüzde hepsini açar yani illaki sizde sürümün aynısı olacak diye bir durum yok eski sürümleride açabilirsiniz bilginiz olsun
https://cad.online-convert.com/convert-to-dwg
merhaba sayın ustam ben yeni meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum da projelerde ölçek hesabı nasıl yapılıyor örneğin 1/50 ne demek 1/50 de ölçü alınan ölçünün gerçekte uzunluğu nedir teşekkür ederimbu arama sayfası
https://www.google.com/search?q=dwg+dosyasını+eski+sürüme+çevirme&client=opera&hs=r5I&sca_esv=c00251c694cd13aa&sxsrf=AE3TifNIJ869QVRQFB8jY9So3ZsxLaFaGA:1750256408258&ei=GMtSaMO7D-Km1fIPycuPwQw&oq=dwg+dosyasını+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiEGR3ZyBkb3N5YXPEsW7EsSAqAggBMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABEigZVD_G1j6Q3ABeAGQAQCYAaoBoAHBD6oBBDAuMTS4AQHIAQD4AQGYAg-gAswRqAIQwgIHECMYJxjqAsICFBAAGIAEGOMEGLQCGOkEGOoC2AEBwgIQEAAYAxi0AhjqAhiPAdgBAcICEBAuGAMYtAIY6gIYjwHYAQHCAgoQABiABBhDGIoFwgILEAAYgAQYsQMYgwHCAg4QABiABBixAxiDARiKBcICCBAAGIAEGLEDmAMf8QWt6A3OdFZR-7oGBggBEAEYAZIHBDEuMTSgB79NsgcEMC4xNLgHrBHCBwYzLTEzLjLIB_IB&sclient=gws-wiz-serp
bu da ilk youtube sayfası
detaylı incelemeyi yaparsınız artık.
güzel insan, genç adam, ben lise mezunuyum. coğrafya dersinde harita ölçeklemelerinden bildiğimmerhaba sayın ustam ben yeni meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum da projelerde ölçek hesabı nasıl yapılıyor örneğin 1/50 ne demek 1/50 de ölçü alınan ölçünün gerçekte uzunluğu nedir teşekkür ederim
ustam teşekkür ederimgüzel insan, genç adam, ben lise mezunuyum. coğrafya dersinde harita ölçeklemelerinden bildiğim
proje, harita, kağıt üzerindeki 1 birim ölçü, 50 birim ölçüye eşit demektir. yani kağıt üzerinde 50 kere küçültülmüş demektir. genelde sağ alt köşede belirtilir. yada programda açtığında (örnek= autocad) ölçeklendirmede birim çevirme ölçüsünü görürsünüz. cm, metre, inç, feet gibi. cm / metre üzerinden gidersek. proje üzerinde 5 cm ölçümün 5x50=250 cmdir. ölçüm yaparken kolay hesap yapabilmek için böyle mimari cetveller kullanılır.
Ekli dosyayı görüntüle 116534
ben alaylıyım, usta gördüğün için de teşekkür ederim. burada bilgi sahibi olan benden daha büyük ustalarımız da var bunu unutma. ben bilgim dahilinde, forum olarak ta bilgilerimiz dahilinde elimizden geldiğince yardımcı olurum/oluruz.ustam teşekkür ederim
beni bir çırağınız olarak görürseniz çok sevinirim
tamam ustam .teşekkür ederimben alaylıyım, usta gördüğün için de teşekkür ederim. burada bilgi sahibi olan benden daha büyük ustalarımız da var bunu unutma. ben bilgim dahilinde, forum olarak ta bilgilerimiz dahilinde elimizden geldiğince yardımcı olurum/oluruz.