Sürücü Akım Sızıntısı

yvzkdr

Üye
Katılım
6 Ağu 2018
Mesajlar
59
Puanları
1
Yaş
32
Herkese merhaba. Elimde allen bradley monofaze giriş trifaze çıkış 2.2 kw bir sürücü var. Bu sürücünün çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok ancak panoya 30 V civarı gerilim veriyor enerjilendirildiği anda. Sigortasını kaldırdığım anda kaçak başlıyor ve pano gövdesinde toprağa göre bir gerilim oluşuyor. Sürücüyü panodan izole etmek bir çözüm ama bu durum normal mi? Sürdüğü motor durdurulsa da durum değişmiyor. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sürücüyü panodan izole etmek bir çözüm ama bu durum normal mi? Sürdüğü motor durdurulsa da durum değişmiyor. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum teşekkürler.
aynı olay benim başıma da geldi Delta sürücülerde bir makinede 3 adet delta sürücü vardı ve kaçak akımı attırıyordu ben panodan izole ettim sürücüleri 3 ay oldu sorun yok öyle çalışıyor sürücüler
 
büyük ihtimal ile sürücü içindeki ekıpmanlar arızalı benimde başıma gelmişti kaçak akım atıyordu izole ettim tekrar tamır etttirmek istenedim zaman kaybı yaşamamak için
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst