enes kaan00
Üye
Bu sorunun çözümünde yardımcı olabilir misiniz.
Aslan delikanlı biz akım kaynağı denen şeyi görmeyeli 10 yıllar oldu. Buradan yardım çıkmaz bu konuda.Bu sorunun çözümünde yardımcı olabilir misiniz.Ekli dosyayı görüntüle 113454
Aslan delikanlı biz akım kaynağı denen şeyi görmeyeli 10 yıllar oldu. Buradan yardım çıkmaz bu konuda.
Bu dersin bir hocası vardı. Derste kolay sorular çözer, sınavda eşek gibi zor sorular çözerdi. Kaç kere kaldım bu dersten , sayısını dahi bilmiyorum.Aklınızı zorlasanız belki çıkar .
hocam sağolasın iyi güzel yazdın kolaya konmayalım istiyosunda en azından fikir versen güzel olabilirdi zorlandığımız için buraya soruyoruz teşekkür ederim yanıt içinAklınızı zorlasanız belki çıkar .
Akım kaynağını yok sayarsan voltaj kaynakları aynı yönlü besleme yapıyor. Toplaman lazım bence.
Akım kaynağını yok sayarsan voltaj kaynakları aynı yönlü besleme yapıyor. Toplaman lazım bence.
aslında burda aklım yönlerini saat yönüne göre aldığım için farkıını aldım 18v lik kaynakta artı uçtan eksi uca gittiğim için artı 15v lik kaynakta eksi uçtan artı uca gittiğim için eksi almıştımAkım kaynağını yok sayarsan voltaj kaynakları aynı yönlü besleme yapıyor. Toplaman lazım bebu kısımda kırchoff denklemi yazarken kafam karışıyor takıldığım nokta orası