rs232-rs485 oem/ppı kablo hakkında

Selamun aleykum smyomekatronik kardes daha önce paylasmıs oldugun pdf dos yerlsim ve devre çizimi olan semayı bir de baskı devre olan semayı denedim defalarca kontrol ettim s 7 200 cpu 214 ile haberlestiremedim cikan yazı iletisim hızı port adresi vs yani kabloyu tanımıyor paylastıgın video da calıstıgı görünüyor sende ki
cpu 22... serisi zannedersem semaya bir turlu ulasamadım tekrar paylasırsan sevinirim üstüne tıkladıgım zaman açamıyorum sana zahmet kardes
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Selamun Aleyküm smyomekatronik kardes daha önce paylasmış oldugun video su bulunan sayfadaki semaya tıkladıgım zaman resmi göremiyorum burada tekrar paylasırsan sana zahmet baska bir pdf paylasımını denedim sonuç alamadım cpu 214 e baglanmaya çalıştım hızı sabit 9600 baud videoda baglandıgın 22.. serisi galiba plaket çizimini de denedim baglanamadım su an baska cihazla baglanıyorum tekrar paylasırsan denemek isterim tesekkürler kardes
 
Kendime yapmış olduğum usb-rs485 devresinin plaketinden kar amacı olmadan adetli miktarda bastırmayı düşünüyorum.
 
Daha önce bunuda denemiştim pdf dekinin aynısı eminim ama belki bir sey gözden kaçırmısımdır tekrar deneyeyim devrenin haberlesme hızını biliyormusun? cpu 214 sadece 9600 baud ile haberlesiyor
 
Son düzenleme:
merkaba arkadaşlar aranızda enda ile yazlım yapanınız varmı .
 
2 PIC li RS485 haberleşme devresi lazım nasıl bulabilirim yardım edermisiniz... gerçekten ihtiyacım var.. sınav için lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden T.Ş.K ederim mesaj atarsan sevinirim ..?
 
2 PIC li RS485 haberleşme devresi lazım nasıl bulabilirim yardım edermisiniz... gerçekten ihtiyacım var.. sınav için lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden T.Ş.K ederim mesaj atarsan sevinirim ..?

dostum ben şu problemimi çözeyim sana yardımcı olmaya çalışırız..
 
şef112 resimli anlatmaya çalıştım bu şekilde bağlantıları kontrol et. 2 nolu pinin ne işine yaradığını bilmiyorum. şef112 devrenin yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafını çekebilme imkanın varmı.

egzantrik1453 elimde moellerin kablo şeması yok fakat forumda siemens için kablo şeması yayınlamıştım, bu devreyi deneyebilirsin.

değerli meslektaşım konvertörümden 5 volt çıkıyor bu 5 voltun pinlerini kesip dışarıdan 9v vermem lazım ozamnan,sadece rs485 gelen 1-4 numaralı ta,tb uçlarını kullanıcam.
 

Ekli dosyalar

  • DSC00443.jpg
    DSC00443.jpg
    84.4 KB · Görüntüleme: 50
  • DSC00442.jpg
    DSC00442.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst