Rs-485 ve rs422 tx+/tx- ile tx+/- rx +/- kablo uçları tespiti ve voltaj ölçümü

Wah wah ne kadar uzuldum senin adina. Demek basindan bolesine kotu olay gecti oncelerde. Umarim fazla gecirmemislerdir para konusunda.
 
Biz Akdenizliler sazan avlamayı biliriz ama yemeye değer bulmayız , kedinin köpeğin rızkı olur. .
 
  1. allahın bir kulu şuraya RS485in rx ve tx ucunun bilgisayarın com port soketinin kaçıncı pinlerine bağlanacağını söyleyebilir mi?
  2. 2 saat şemayı kopyala yapıştır yapacağınıza rx'i 3e tx'i 5 bağla deyin bitti gitti. Millete boşa vakit kaybı yaptırıp siteye üye yapmakla uğraştırmazsınız. TEŞEKKÜRLER
sevgili ve saygılı arkadaşlar kimsenin klavye mafyalığı yaptığı yok. paylaştığınız siteleri resimleri görmek için yüce admin veya adminler siteye üye olmalısınız diye link koymuş. madem zorlama yok sitede, bu ney? siteyi, açılan veya açtığınız konuyu dikkate aldım için mecburen üye oldum. BELKİ günlerce uğraştığınız kafa patlatıp öğrendiğiniz paylaşımlarınız bir işe bir amaca ulaşsın diye.
kırdığım kişiler olduysa özür dilerim.
Bu site de kimsenin kimseye yücelik yada büyüklük tasladığı yok. Bu forumdan bir konuda yardım almak için üye olmak size zor geldi ise keşke olmasaydınız. Ne buradaki üyelerimizi yorardınız ne de kendinizi.
 
Ben kimseyi yormadim eray bey.
Keske onursal kullanicilarinizda sizin gibi insan olsa. Kusura bakmayin lutfen verdigim rahatsizlik icin. Eger bilisim konusunda ne olursa olsun arastirdiginiz bi konu olursa bana msj atabilirsiniz. Hayirli aksamlar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst