rossi kombi kart arizasi

alwinnn

Üye
Katılım
4 Kas 2008
Mesajlar
103
Puanları
1
Yaş
39
rossi kombi duydunuzmu arkadaslar bana bu kombiye ait ana kart getirdilerde fan calismiyormus yardimci olabilecek varmi?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bana sadece karti yolladilar. onu kontrol etme imkanim yok.ben foruma azerbaycandan katiliyorum arkadaslar..
kart uzerindeki sigorta bobin transformator saglam kart uzerinde hv1 kart numarasi ile gosterilen elemanin ise ne oldugunu bilmiyorum.karti disarda 220v ile beslesem karta bir zarar gelirmi? kartta ki mikrokontrolorun uzerindeki yazi B248-V1.4
 
Son düzenleme:
karta 220volt besleme verdim.ilk acilisda 1 er saniye ara ile 10 kez sinyal veriyor sonra sinyal sesi yaklasik 9 sn ara ile oluyor. kart kombiye takili degildi.cihaz uzerinde 5 volt entegresi cikisinda 5volt veriyor digital kisimlara 5 volt besleme gidiyor.kart uzerinde sirali 5 kucuk role var
o rolelerden birisi fan icin digeride pompa icin fan calismiyor ,fanin calismasi icin disaridan butona basmak gerekirmi bilmiyorum.bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz?
 
rossi kombi duydunuzmu arkadaslar bana bu kombiye ait ana kart getirdilerde fan calismiyormus yardimci olabilecek varmi?

fan klemens uçlarından geriye doğru git..triak yada tristör benzeri soğutucuya bağlı mutlaka bir yarı iletken vardır.Kartta 5v besleme vs varsa bu en doğru metod bence..Birde kartı dışarıda çalıştırman zor.Kart bir takım yardımcı ekipmanlardan feedback alıyor olabilir
 
tip42c var fakat fan soketine gelmiyor
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst