Robot Projelerİ...

Katılım
16 Eyl 2006
Mesajlar
75
Puanları
1
Yaş
37
Arkadaşlar yapmış olduğunuz robotları yada elinizde bulunan projelerş(yapılmış denenmiş olanları) hatta elektronik devreleri burda yayınlarsanız sevinirim...
 
mrb arkadasım yazdıkların gercekten cok ii bilgiler iceriyor. bende bu robottan yapmak istiyorum ama bılgım cok fazla deıl ama lehım konusunda iiyiym diyebilirm. roboto yapmaya basladıgımda yardımcı olabılırmısın takıldıgım yerlerde?
tesekkur ederım
 
Oyak-Renault ve Fiat-Tofaş bakım personeli, fabrika içinde hafif malzeme taşımak maksadıyla üretim bantlarında yerdeki boyayı takip eden robotlar ürettiler. Buralarda tanıdığın varsa bilgi alabilirsin.

Sizin bahsettiğiniz şekilde bu işin mantığı kavranabilir fakat arkadaşın istediği türdeki projeye net birşekilde faydalı olacağını düşünmüyorum,bu proje biraz daha endüstriyel bir tasarım.

Çizgi izleyen vs tarzındaki robotlar için buraya yığınla döküman koymanın bir anlamı yok bence, tabi fikir olması açısında olabilir ama, ciddi olanlar fikirlerini paylaşırlarsa fikir sahibi olduğum birkaç konuda yardımcı olabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,197
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst