RGB serit led yardim lütfen

guvenirfan

Üye
Katılım
23 Şub 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
37
Arkadaslar 5M serit ledi lcd televizyonumun arkasina 1 ay önce monte etmistim.Eski guc kaynagim 15v 1 amperdi ve hicbir sorun yoktu.
Simdi ise su gecirmez aluminyum kapli 60w 5A guc kaynagi bagladim 1 haftadan beri superdi ancak dolabimin icine yerlestirirken uydu alicisinin kasasina degdiginde kisa devre yapar gibi iki metal arasinda cok hafif kisa devre gibi bir kkivilcim cikti önemsemedim.Bu gun kumandasiyla ledleri acmak istedim SSOOKK beyaz led cok hafif yaniyor tv nin arkasina baktigimda ise butun renkler cok az yanip los bir beyaz isik veriyor.1 metrelik kalan serit ledi bagladim acaba power supply demi hata diye ama onda hicbir sorun yok,kumanda devresini degistirdim ondada sorun yok.Bana bir yardim edinde su sorunun ustesinden gelim.Yoksa o 63`tv yi yerinden indirmek ölümOtomasyon"https://www.google.de/search?biw=1333&bih=628&q=aluminyum&spell=1&sa=X&ei=DFq_UodXy8ezBvPUgagG&ved=0CCsQvwUoAA"][/URL].
 
Günaydın şerit led 15 v ile çalışmaz fazla voltaj sebebli deforme olmuş, başka kaynağa da bağlayın ama bi şey değişmez. Yenisine sağlık diyecem ama onu da direk takma araştır öğren başın ağrımasın uzun süre kullan!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,040
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst