Garip :) veya türleri vardır belki
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
NAH ! (ingilizce olmaz, olumsuz demektir(ben öyle biliyorum))

Bence yapman gereken :
  1. Google da WS2811 yaz ve ara butonuna bas(öğren, bol bol pdf oku).
  2. Google da wifi to SPI yaz ve ara butonuna bas.
  3. Real time animasyon yapacaksan (delay <10 ms) tampon bellek kullanman gerekecek yada bu ws2811 lerin sürücüsü gerekli.
  4. Kostüm ile banyo yapacaksa ona göre led strip seçmen gerekir(ambians ışığı olarak). Haliyle kontrolör, batarya hepsi suya dayanıklı olmak zorunda..
Bir arkadaşım bu videodakinin benzerini yapmıştı. Hatta senkron için tüm sistemi sürücülere aktarmışlardı fakat lunaparkın sahibi "kepekle maymun olayı"'na girdiği için işi bıraktı. O ledlerin bir çok soyu var, sana uygun olanını seçip kullanabilirsin. Sanırım gösteri şovlarında kullanmış olmaları lazım.

Hayal edip düşündüğünüz zaman varolabilirsiniz ! Varolmak bile bir düşünce ! Eee, biz yokuz o zaman !
 
Unv ogrencisiymissin bence hazira kacma. Kac kostum yapacaksan o kadar arduino lilypad al bir o kadar da rf alici. Internette istemedigin kadar sketch bulabilirsin rf ile ilgili. Verici kismini da tek bir rf verici ve tek bir arduino nano ile halledersin. Rf ile kod gonderdiginde hangi kostume hangi animasyonu yaptiracaksan basitce halledersin. Bu arada rgb icin transistor hatta rgb uzunsa mosfet sart. Kolay gelsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,936
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst