regal rac 12 ilginç kart arızası

baba-21

Üye
Katılım
1 Ağu 2009
Mesajlar
53
Puanları
1
slm arkadaşlar
bundan 2 ay önce gittiğim klima arızasınada kart arızalıydı(4 adet lamba yanıp sönüyordu) kartı yeni alıp değiştim.epron (hafıza silinmesi)arızalarında program yüklemeleri bazen başarısız olunuyor.kart değişiminden sonra klima düzeldi.çalışmaya başladı yaklaşık 2 ay.
bu günkü arıza lambalar sırayla yanıp sönüyordu ,gene kart arızası olduğuna kaanat getirdim ,ayrıca klimaya enerji verildimi kendiliğiinden start alıp çalışıyor c25 kondansatörü devre dışı yaptım.işin içinden çıkamadım ustalarıma danışam dedim.yeni kart 2 ay içinde gene arıza verirmi sizce????
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Topraklamadan gelen hattı bir kontrol et üstadım.Dönüş olduğunda kar arızaya geçiyor.Daha öncesinde ters dönen bir monofaze iç ünite fanı gördüm bu yüzden :)
 
Topraklamadan gelen hattı bir kontrol et üstadım.Dönüş olduğunda kar arızaya geçiyor.Daha öncesinde ters dönen bir monofaze iç ünite fanı gördüm bu yüzden :)

ustadım çok güzel yazmışsında emeğine sağlık biraz bu konuyu açsan memnun olurum.topraklamadan gelen hatı kontrol ettimde bişey bulamadım.ters dönen iç ünite fanına bende çok denk geldim.topraklama dönüşünden yanan kart??????? enterasan bi arıza bu arızayı biraz açıklarmısın ustadım zahmet olacak
 
lambalar sıraısyla yanıp sonuyorsa
kumandanın artı eksı tuşlarına aynı anda basıp çalıştırınn
duzelecektir....

not:klima arıza kodlarını sayfa sayfa göz atılması tum arkadaşlardan rıca olunur....
 
ustam lambalar sırayla yanıyo demen kafa karıştırdı kart silmede hepsi birden yanar sıra ile deil sıra ile yandımı 350 saat çalıştımı vestek grubu lambaları tektek yakıyo artı eksi tışına bas 5 saniye siler kendinden açılıp kapanamsı sürekli start vermesi benim başıma da geldi kartaki kapasitörü degiştir 2 tane bide kartın üstündeki açma kapma tuşu var onuda degiştir ondna da çıkarıyo aynı agrızayı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,631
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst