Regülatör Tavsiyesi (Çamaşır Makinesi İçin)

IQRI

Üye
Katılım
12 Nis 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
Selam,
Köydeki yayla evimizde elektrik Voltaj değerleri dalgalı ve düşük olduğundan kimi evde çamaşır makinesi hiç çalışmazken kimisinde çalışıyor ama su ısıtma eylemini yerine getiremiyor.Elektrikli şofben de herhangi bir sorun yok normal çalışabiliyor.
Bu duruma uygun sadece çamaşır makinesini çalıştırmak için ne gibi özelliklerde Regülatör satın alınmalıdır ve ayrıca kombi Regülatörü denilen türler (1KVA-1.5KVA) ne derece yeterlidir? Kombiler bildiğim kadarıyla 150W-200W arasında çalışıyor ama çamaşır makineleri 1100W-2500W arasında değişiyor , bu konuyla ilgili bilgilendirmenizi ve satın alınabilecek marka yada link vermenizide rica ederim.

Kombi Regülatörü - Regülatör Fiyatları ve Üretim - Satış - Pazarlama
Delta Kombi Regülatörü - Regülatör Fiyatları ve Üretim - Satış - Pazarlama
Çetinkaya Yoğuşmalı Kombi Hassas Regülatörü 1.5 KVA - Regülatör Fiyatları ve Üretim - Satış - Pazarlama
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Çamaşır makinasında elektrik motoru da çalışacağından reaktif güçlerde olacaktır olacaktır. 1.5kva yeterli gelmez en azından 3kva olmalı. Bence şöyle birşey alın 5 Kva Regülatör Monofaze - Fiyatları, Fiyatı sadece çamaşır makinasını değil diğer hassas elektronik aletleri de bağlayın. Özellikle buz dolabı kompresörleri de etkilenir bu voltaj dalgalanmalarından. Hatta en güzeli bana sorarsanız girişe bir regülatör taktırmak olacaktır. Elektrik bilginiz varsa 7.5kva-10kva gibi servo regülatör alıp takabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,246
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst