regülatörün 12v çıkışını güçlendirmeq

ercan_wrc

Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
45
arkadaşlar merhaba

sonunda solar şarj ünitemi kurdum, şuan içinde memnunum.

yalnız şöyle bir problemim var, 30a şarj regülatörüm var. bu regülatörün 12v çıkışına ledler vs bağladım birde 12v ile çalışan zyxel marka modemi bağladım. modem bi bakıyorsunuz birkaç saat güzel çalışıyor bi bakıyorsunuz sürekli kendi kendine reset atıyor.

bende gelen volajı ölçtüm 11.60 lar ile başlıyor modem ip alırken 9 küsür voltlara kadar indiği oluyor, bu sebep ile modem sürekli reset atmaya başlıyor.

hatta modem ip alıp bazen çalışmaya devam eder iken eğer tv yi açarsam yine aynı sıkıntı başlıyor. ben bu şarj regülatörünün çıkışını 12v sabit değere nasıl çıkarabilirim? yani bu 12v çıkışı nasıl arttırabilirim?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhaba regülatör adı üzerinde aküleri şarj etmek için kullnılmalı değilmi sayın bolubeyi nin dediği gibi direkt olarak aküden besleyiniz.
 
solar ünitenin gücünün düştüğü durumlarda regülatör 12 v çıkışında şarjına devam eder. Güç kaynağının gücü, elektrik kullanan cihazın gücünden düşük kalırsa gerilim düşer doğal olarak cihaz kapanır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst