Reaktif Ceza Röle Ayarları

Şunu deneyebilirsen dene;10kVAR lık iki kondansatör yerine 0.5kVAR lıklardan bir ve 1.5kVAR lıklardan da bir tane taktır.Sonuçta burası idari bir bina.Küçük kapasitörlere ihtiyacın var.
Eğer bunlar olmazsa sistem45 arkadaşın dediğini yapman gerekecektir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sn Fahri Yetiş gerekenleri söylemiş. Tek fazdan bilgi alan röleyle oranları tutturmak zor. Sistemin stabil hale gelmemesi sürekli kademe alıp çıkarması zaten buna delalettir. Sadece Ton,Toff,Tc değerlerinle oynamakla bu iş düzelmez.
 
benden sana bir tavsiye değerler eğer dedeğin gibiyse bide şöyle dene röleyi yanıltman gibi bişey söz konusu değil bikere bu mantıkla hareket etme röle cos ayarlarınla bu işi çözebilirsin hedef cos Q yi 1.00 dan 0.999 ,0.998 , 0.997 - 0.995 - 0994 vs gibi değerlere düşür sistemin biraz kapasitif almasına izin ver bu depğerler üzerinde 1 kaç gün endeks al bide bu şekil bi sonuca gitmeye çalış benim başıma gelmiş ve olumlu sonuç aldığım bi olaydır saygılar
 
Röleniz hangi marka ve kaç kademeli?
Kompanzasyonunuz kaç Kvar?
Sayaçtan 1.6.0 değerini okuyarak akım trafosu oranıyla çarpıp okunan anlık maksimum güç değerini bize bildirirseniz yardımcı olabileceğimizi umuyorum.
hocam bu işlemi nasıl yapıyoruz mesala bnede 250/5 akım trafosu var
başka sorumda sayaca bakaraka kurulu güçte kaç kvar kondestör istiyor forumda okudum kafam biraz kariştı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst