rar formatında olan GSD file dosyasını nasıl install yaparım?

samstrong

Üye
Katılım
23 Tem 2008
Mesajlar
318
Puanları
1
Konum
CMS JANT SAN.A.Ş Otomasyon Sistemleri Şefi
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bu sıkıştırılmış dosyayı açınız ve Simatic manager altındaki Hardware configurator ile açılan dosya içerisindeki GSD dosyasını yükleyiniz. GSD dosyası yüklemeyi bilmiyorsanız da 3. Installing the GSD file bu adres size yardımcı olacaktır.
 
Sıkıştırılmış dosya içerisinde *.GSD şeklinde bir dosya yok ise muhtemelen GSD dosyası yanlış indirilmiştir. Aradığınız ekipmanın adını,modelini ve versiyonunun söylerseniz GSD dosyasını bulmanıza yardımcı olabilirim.
 
Bende bir örnek var Danfoss sürücüleri profibus hattına tanıtma ile ilgili yardımcı olabilir
 

Ekli dosyalar

  • infoplc_net_s7_fc300.pdf
    527 KB · Görüntüleme: 89
hardware kısmını açıyorum. options>install gsd file> from the directory+browse fakat gittiğim yerde rardan çıkardığım gse dosyasını göremiyorum. neyi yanlış yapıyorum acaba?

tamam. çıkarılan dosyalar. başka bir dosya içerisine konulunca oluyor. boş bir dosyanın içinde olursa ancak okuyabiliyor. bilgilerinize sunarım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı GSD dosyalarının yanın GSG Dosyaları bulunuyor sırf deneme amaçlı denediğimde Hardware da kurulumun başarılı olduğunu gördüm.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst