Rüzgar Santralinde Elektrik Mühendisliği

Swingest

Üye
Katılım
14 Nis 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhaba sayın abilerim ben Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.Şu an bir taahhüt şirketinde çalışıyorum proje çiziyorum , autocad hesaplamalar falan.Geçen yıl da farklı bir yerde çalışıyordum. Şantiye işini yakından görme tanıma fırsatım oldu açıkçası pek beklediğim gibi değildi yani çok fazla stresli bir iş ve nedendir bilmem ilgimi çekmedi işte . yani daha 2.sınıfım ve kendime bir alan seçip o alandan gitmek istiyorum. Enerji sektörü ilgimi çekiyor , yenilenebilir enerji sektörü . Daha önce 2 kez yurt dışına gitme fırsatım olmuştu almanya ve hollanda da ki türbinler çok ilgimi çekti . Bu alana yönelmek istiyorum . İnternetten rüzgar türbinleri firmalarını bulup tek tek mail attım aradım , hiçbir maddi beklentim yok sonuçta tek istediğim mezun olduğumda bir res te çalışacak kadar bilgiye sahip olmak . Burda mutlaka RES te çalışmış yada bilen mühendisler vardır bana tavsiyeleriniz var mıdır ???
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,645
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst