Rüzgar Enerjisi ile Elektrik Üretmek

şöyle bir 3kw olmalı bence ayrıca kanatları değiştirmelisin ve manyetik rulman lazım
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
çok teşekkürler emeğinize sağlık hocam. rüzgar enerjisi sermayesi yüksek bir yatırım o yüzden güneş enerjisiyle tasarruf yoluna gitmek daha avantajlı görünmekte bana.
 
herkese merhaba güzel bir konu. bende çalıştığım firmada rüzgar santrali projesi çalışmalarımı istediğiniz taktirde sizlerle paylaşabilirim.

saygı ve selamlarımla...
 
herkese merhaba güzel bir konu. bende çalıştığım firmada rüzgar santrali projesi çalışmalarımı istediğiniz taktirde sizlerle paylaşabilirim.

saygı ve selamlarımla...
Çok teşekkürler sayın Veyis Bal.
Elinizden geldiği, dilinizin döndüğünce bildiklerinizi anlatırsanız çok seviniriz.
 
Öncelikle merhaba konuyu tamamiyle okumadım fakat okuduğum kadarıyla rüzgar hesaplamasıyla ilgili sorun yaşayanlar. Windsim ve windpro adlı programlar var bunlar ile ölçüm yapabilirler. Üniversite öğrencisiyim eksik bir bilgi paylaştıysam affedin. Çalışmalarınızın devamını dilerim
 
güzel insanlar,iyi ki varsınız..güzel paylaşımlarınız için teşekkürler..
 
böyle bir çalışmalar tüm elektrikçilerin hayalidir.İnşallah amacınıza ulaşmışsınızdır.
 
iyi çalışmalar
 
öncelıkle herkeze başarılar dılerım bukonu benım hep ılgıalanımda ben ruzgargulu ve guneşpanelı bırarada kullanmayı dusunuyorum dc dınamove atternetorlerden hangısı daha ıyı olur bılemıyorumama bunlardan ueretmış oldugunumuz elektriigi bırsarjır yardımı ıle jel akülere akulerden ınvertörle dunuşturdukten sonra evımın her alanında kullanmayı dusunuyorum ınternetten araştırdıgım kadarıyla sunanda Voltmaster fırmasının uretmış oldugu 10kw ve 15 kw lık ınvertorlerını gordum ben bu sıntemın ıkısındede kullanacagım için yazve kış dıye bırayrımyapmaya gerek kalmıcanı dusunuyorum kışın guneş enerjısı az olasabılr ruzgar dan yararlanmam daha yuksek Kayış sıstemı yerıne dişli sistem daha ıyı olur dıy dusunuyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,967
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst