Röle Seçimi Hakkında Yardım

gyanbay ' Alıntı:
Arkadaşlar Şu an piyasada dengesiz yükler için üretilmiş monofaze kompanzasyon yapan, her fazı ayrı ayrı değerlendiren röleler var.Yanlız monofaze kondansatör kullanmanız gerekiyor.Bu da biraz pahalı.
İyi çalışmalar



Zaten, yeni oranları tutturabilmenizin çözüm yolu bu. Eski tip röle kullanıp kademe sayısını arttırabilirsiniz ama faz-faz kontrol yaparak daha sağlıklı oranlar elde edersiniz. Tristör anahtarlamalı röleler var fakat piyasada yaygın değil, ayrıca maliyetli ve eksikleri hala mevcut.
Sonuç olarak piyasada en çok yaygın ve kullanışlı olan faz-faz kontrol yapabileceğin rölelerdir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşım sana tavsiyem kael varkombi röle hiç bir şekilde ayar yapman gerekmiyor herseyi kendisi yapıyor ayrıntılı bilgi için www.kael.com dan ulaşa bilirsin.

ve ayrıca sistem dengesiz yüklü ise bu olayıda ortadan kaldırıyor örnek ilk 3 gurubu monofaze digerlerini trifaze baglıya biliyorsun ve daha birçok özellikleri var saymak ile bitmez. en büyük özelligi türk malı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst