Pt100 ve Termokupl arasındaki farklar ve üstünlükleri

pt 100 kesinlikle uygundur
 
merhabalar ben yeni kurulan bir sistem için buhar sayacı arıyorum ortalama pahalılıkta ve ortalama hassasiyette fiyar ve marka verebilirseniz çok sevinirim vorteks tip işimi görürmü ortalama hassasiyet için??
 
soğuk nokta kompanzasyonu yokmu bu modülün üzerinde derdine derman ulabilir yoksa modül değiştirmek falan gerekicek
 
yapmak istediğiniz işlemde termokupl seçiminiz yanlış olmuş. Arkadaşlarında dediği gibi pt 100 tipi termoelement kullanmanızda fayda var. Sıcaklık,basınç,debi,vibrasyon gibi analog çıkışlı fiziksel değişikliklerin ölçülmesi hassasiyet ve titizliğin yanı sıra kusursuz bir donanım da gerektirir.
 
-10 25 derece aralığı için ds 1302 sensörünü kullanmanız çok daha iyi sonuç verecektir.
 
ille termokupl kullanmak zorundaysanız, gürültüden ve kablo uzunluğuna bağlı olumsuzluklardan etkilenmemesi için termokupl yakınına bir sinyal izolatörü koyun ve sinyali 0-10 V veya 4-20 mA çevirerek kullanın.

ancak sizin için PT100 çok daha iyi bir çözüm.
 
ısı alarm devresi kuracağım ve pt100 ve bununla çalışacak dijital termostat marka ve modelinde yardımcı olurmusuunuz ısı aralıgı 25-35
 
arduino kullanak termocouple ile sıcaklık ölçecem nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz. hangi tip termocouple kullanmam gerekiyor arduino ile uyumlular mıdır
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,098
Mesajlar
914,957
Kullanıcılar
449,799
Son üye
ferhatakpolat

Yeni konular

Geri
Üst