PSCAD hakkında yardım

meyra

Üye
Katılım
6 Mar 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
29
Arkadaşlar vaktim olmadığından forum kurallarına bakmadım, bu soracağım soru sakıncalıysa şimdiden herkesten özür diliyorum ancak yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok minnettar olurum. Yardım için yalvarıyorum dersem doğrudur

Ben ingiltere de yüksek lisans yapıyorum Elektrik elektronik mühendisliği, projemde hocamla aramda çok büyük sorunlar var ve hiç yardım etmiyor beni dışladı. Para karşılığı bu projeyi yaptırmayı düşünüyorum türkiye den birine yalnız sadece modelling , simulation and results (modelleme, simülasyon ve sonuç bölümü) için yardım istiyorum.

Konum modular multilevel converter (Modüler çok düzeyli dönüştürücü) ve kullanılması gereken program PSCAD.

Bu siteden bilen çıkacağını sanmıyorum şahsen çünkü arama kısmında çıkmadı bu konu hiç ama sizin beni bilen birine yönlendirmenizi rica ediyorum lütfen arkadaşlar ÇOK ZOR DURUMDAYIM
 
bence siteyi küçümseme sen benjamini verdikten sonra sana çok yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
 
Modüler çok düzeyli dönüştürücü derken ne demek istedin. Herhangi biri oluyor mu yoksa özel birşey mi olacak. PSCAD kullanmak çok zor değil.
 
Sn. meyra,

Sormak istediklerinizi ayrıntılı yazarsanız, uzmanlığına sahip üyelerimiz size yardımcı olacaklardır ancak forumda ticaret yasaktır. Buna yönelik paylaşımlara izin verilmemektedir.

Bilginize,
 
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.

Modüler çok düzeyli dönüştürücü nasıl açıklayacağımı pek bilmiyorum doğrusu çünkü konuya pek hakim değilim.

ŞU linkteki gibi birşey dizayn etmem gerek PSCAD üzerinden

http://patentimages.storage.googleapis.com/US20140002048A1/US20140002048A1-20140102-D00000.png

Ancak bunu dizayn ettikten sonra bunun ayrı kontrolörünü kurmam lazım PSCAD ten.. PQ kontrol, phase locked loop, capacitor balancing algorithm falan filan gerek ama konuyu bende anlamadığım için ancak bu kadar anlatabiliyorum..

Bu model ve kontrölü dizayn edilince simülasyonu açıp sonuç (dalga forumları) alıp rapora koyup o sonuçları yorumlamam gerek proje için.. Ancak bu model her sonuçtan sonra kısa modifikasyonlar yapmamız lazım hoca farklı dinamik koşullarda modeli çalış dedi..
 
Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek veya tanıdığı olup yönlendirebilecek olan?

Lütfennn :(
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst