Proteus programından anlayan baka bilir mi?

Katılım
5 Ara 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
58
Ben isis'te bir devre yapıcam sonra arese aktarıp baskı devresini alıcam.normal olarakta plakette yapıcam.Öğrenciyim ve nasıl yapıcağımı bilmiyorum siz abilerimiz ve hocalarımızdan yardım almak istiyorum.
Yapacağım Devre;
USB girişli olucak devre bir yaylı anahtarla veya sadece normal anahtarla kontrol edilen bir devre olması gerekiyor.anahtar açıkken belirlenecek sayıları tekrarlayarak basmasını istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Devre şeması yok mu kimse 0'dan devre tasarlayamaz :d
 
ya yok hani bilen bir abi yada hoca mız vardır diye düşünüyorum lütfen yardım edin ya.
 
Allah yardımcın olsun o zaman ümidini kırmaak istememde biraz zor. bide devrenin yukarıdaki anlatımı çok karışık biraz dahaaçık anlatmaya çalış istersen...
 
ya abicim devre aslında basit sadece ne kullanacağımı bilmiyorum ben.bir anahtarla kontrol edebileceğim bir devre olmasını istiyorum.Devre kapalıyken misal"122122122" 1'e 1 kere basıcak 2'ye 2 kere basıcak böyle bir devre olmasını istiyorum sonra USB' bağlantısı olucak bilgisayara takıcam bu kadar.
 
kardeş devre basit bir devre ise bir adet 6*13 delikli pertinaks al ve lehimle işini hallet derim.2.si proteous konusunda ise.devre şemasını proteousta çiz (kullandığın elemanların ares kütüphanesinde sembolü olsun) ve otomatik çizim düğmesine (sağ üstte olması lazım-bayadır kullanmadım sembolünü unuttum)bas areste şekli oluştur.Nette bir çok uygulama var benzer.kolay gelsin başarılar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst