Proteus bu hataları neden verir ?

Katılım
9 Ağu 2020
Mesajlar
312
Puanları
6
Proteus simulasyonda bu hataları alıyorum
 

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2021-04-23 090527.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-23 090527.png
    11.5 KB · Görüntüleme: 27
Hataların birçoğu yönetici olarak çalıştırılmadığından kaynaklı. Her seferinde programı yönetici olarak çalıştırırsanız umarım düzelecektir
 
birden fazla sorun olabilir w10 orijnal mi? proteus orijinal mi? evetler hayırlar sonucu etkiler, eksik kütüphane sorunu, sadece proteusta değil windowsda da eksik kütüphane olabilir.
 
Win10 Orjinal ama proteus değil. fakat farklı simulasyonları çalıştırıyor. bunda hata verdi. Fakat hatayı da pek anlayamadım.
 
o zaman proteus kurulurken yüklenen kütüphanelerde eksiklik var. ben bill gates para kazansın istemem, o yüzden hepsi korsan w7 henüz w 10 kaldıracak makinem yok, torrentten indirdiğim proteus 8 çalışmadı ben de 7,5 kurdum.
 
Bill gates para kazansın isterim aslında adamın çalışma şeklini severim. Ama benim sistem taa lisede aldığım bilgisayardan gelmişti win8 içinde hediyeli idi. Sonrasında güncelleme yapınca win 10 orjinal oldu yani para verip aldığım birşey değildi. Bu arada win 10 eski sistemlere göre daha seri çalışıyor heleki ssd ile desteklersen çok daha güzel stabil birşeyler çıkıyor ortaya.
 
ben şanslı değilim, bir laptop teyzesinden kızıma- kızımdan bana, klavye ve mauspad iptal klavye usb maus kablosuz, internete kablosuz harici adaptörle bağlanıyor, bir tarayıcı açmam en az 30 saniye batarya iptal ama biz anlaşıyoruz W 10 tamam hızlı da ssd ile ben dos zamanından geliyorum, biraz geri kafalıyım
 
En alt hata satırında node 0064 yazan bağlantının hataya sebep olduğunu belirtmiş.
Bu rakama tıklayıp bağlantıya doğru gidebilirsin.
Öyle bulamazsan projenin bir kopyasını alıp
kopyada birer birer yolları silip
her adımda simulasyonu deneyerek hatalı yolu bulabilirsin.
 
Atmel simülasyonu heralde,
proteus içinde atmel çalışma frekansı ile yazdığınız kodda seçtiğiniz frekans aynı olmalı. Simülasyon Zaman adımı çok küçük diyor. 10^-19!!!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst